shedow11 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 salut am un prieten care vrea sa-si ia chitara si ma intrebam dak setul asta ii bun: http://www.esound.ro/Ibanez-V70CE-Chitara-...tica,p-842.html http://www.esound.ro/Ibanez-70CG-70EB-70EG...-Bag,p-868.html http://www.esound.ro/Korg-CA-40WD---Chroma...uner,p-259.html si o pana da aia nu cred ca trebuie sa o mentionez
Doctor X Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mi se pare ca ,chitara are tunner pe ea Nu prea cred.
shedow11 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 alea is chestiile de la volum de unde tuner?) as vrea io doar de aia ii electrica-acustica
1111roy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 nunu... multe au si tuner. ar trebui sa ceri detalii de la shop. vezi ca husa aia nu e buna pentru acustica\clasica\electri-acustica pentru ca nu incape. eu am dinaia, si intra la fix electrica, asa ca alege alta
shedow11 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 nu exact aia si io am alta husa de la MC dar nu ii pe site nus toate trecute pe site da ii husa buna tot la 50 lei:D
gigiflex Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 (edited) alea is chestiile de la volum de unde tuner? ) as vrea io doar de aia ii electrica-acustica You could say that our V-Series provide guitars with a brand name at a price you would expect from a no-name. But V-Series guitars offer a lot more than ultra-affordable prices. By getting a guitar with the Ibanez name( ),you also get the assurance of Ibanez quality, sound and set-up. Onboard tuner will be a great help for entry-class players. Du-te in magazin cel mai bine si afli acolo ce si cum P.S. e laudata de parca e facuta de zei Edited November 6, 2009 by gigiflex
shedow11 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 scz nu m-am uitat la tot dar tuneru ii complet sau ii doar un **** care poti sa tio acordezi in EADGBE sau mai multe bemol,diez si altele?)
gigiflex Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 scz nu m-am uitat la tot dar tuneru ii complet sau ii doar un **** care poti sa tio acordezi in EADGBE sau mai multe bemol,diez si altele? ) Din cate vad eu in poza asta: Tuneru e cromatic(iti arata nota nu doar EADGBE) asta depinde ca ai vazut ca acolo scrie doar AEQ-200, Doctoru a pus o poza cu ala ... da mai scrie ca are si tuner ... du-te la magazin lasa forumu ca nu rezolvi nimic aici.
shedow11 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 eu am pus de la magazinu ala esound da m-am uitat dupaia doar pe mc si era acelasi pret da nu scria de tuner;)) si arata exact la fel dar tuneru mere doar cand ii conectatata nu?)
Shreder_DT Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ibanezul V70 CE e echipat cu AEQ200 nu AEQ200T, deci modelul dorit de tine nu are tunner.
Guest Pantsless Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 V72-ul e cam tot pe-acolo la pret si are tuner.
shedow11 Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 deci ce recomandati pentru 600 lei sau 550 fara husa pene si alte accesorii nu le mai pun precizez sa fie acustica pentru cineva care incepe sa cante la chitara
Radu Burcea Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 deci ce recomandati pentru 600 lei sau 550 fara husa pene si alte accesorii nu le mai pun precizez sa fie acustica pentru cineva care incepe sa cante la chitara daca e interesat am eu un ibanez v72 ece,cu tuner+husa proel la 550 de lei...
Guest Pantsless Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 daca e interesat am eu un ibanez v72 ece,cu tuner+husa proel la 550 de lei... Stii, in mod normal nu ma bag in afacerile altuia, dar nu ma pot abtine. In caz ca nu esti proprietarul shop-ului mcmusic si nu ii oferi garantie + factura si chitanta pentru acel V72ece care ar trebui sa fie nou-nout, iti recomand sa-ti revizuiesti pretul. De ce? Please, CLICK ME
Radu Burcea Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 (edited) Stii, in mod normal nu ma bag in afacerile altuia, dar nu ma pot abtine.In caz ca nu esti proprietarul shop-ului mcmusic si nu ii oferi garantie + factura si chitanta pentru acel V72ece care ar trebui sa fie nou-nout, iti recomand sa-ti revizuiesti pretul. De ce? Please, CLICK ME eu am cumparat-o cand era 650 de ron la mc music..in fine este ca noua...numai husa a fost 100 de ron...si inca e in garantie.pe langa chitara si husa ofer bonus si niste alte accesorii. Edited November 26, 2009 by radu_guitar96
Recommended Posts