Cosu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 De inregistrat fiecare inregistreaza pe unde apuca. Daca nu exista studio atunci acasa in conditi mai mult sau mai putin improvizate. Un minimum minimorum pentru chitara acustica folosint calculatorul: placa de sunet microfon soft de inregistrare (Audacity este unul din multele softuri printre altele este gratuit http://audacity.sf.net ) Acum daca vrei calitate treaba se impute si exista diverse solutii si pareri.
marcel Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 da de ce intrebi?? oferi ceva?...sau cauti shi tu??...oricum cred ca cel mai uzual e calculatorul...
Cosu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 da de ce intrebi?? oferi ceva?...sau cauti shi tu??...oricum cred ca cel mai uzual e calculatorul... Dupa varsta si restul posturilor chiar cred ca nu are experienta.
prowler Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sunt curios... ati fi interesati sa inregistrati, sa zicem, la mine - in conditii marginal mai bune decat aveti voi, tinand si cont de picul de experienta pe care-l am si pe preturi de nimic (0 lei cum suna pt inceput?) intreb doar ipotetic deocamdata, sper sa-mi materializez visul in curand
marcel Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sunt curios... ati fi interesati sa inregistrati, sa zicem, la mine - in conditii marginal mai bune decat aveti voi, tinand si cont de picul de experienta pe care-l am si pe preturi de nimic (0 lei cum suna pt inceput?) intreb doar ipotetic deocamdata, sper sa-mi materializez visul in curand in caz de ceva te caut(eventual un pm),pt. inceput 0 lei??...macar bere bei?...oricum poate vb.
prowler Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 sigur, desi cum am zis, mai am niste chestii de pus la pct pana ii dau drumu - cand veti afla si voi. 0 lei pt ca primu meu obiectiv e sa capat experienta si sa spread the word. beu si bere. oricum, am intrebat ipotetic sa vad si eu daca e cerere
Recommended Posts