Vlãduþ Dezgropatul Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Am nevoie sa fac un batch din cd-urile mele pentru a le trimite unui sustinator infocat al undergroundului romanesc. Problema e ca nu prea stiu cum sa procedez in cazul copertilor. Initial am crezut ca nu-i nici o scofala, trag la imprimanta coperta fata si coperta spate, decupez si gata. Dar apoi mi-am dat seama ca o sa arate naspa rau coperta fata fara a fi transformata intr-un insert. Adica vezi imaginea copertii, iar cand deschizi carcasa cd-ului vezi spatele ramas alb al paginii. Urat. Asa ca sunt de parere ca ar trebui s-o fac sa se "deschida", cam asa: Intrebarea mea este: imi poate recomanda cineva un software care sa ma ajute sa fac asa ceva si sa o pot si printa la dimensiunile necesare pentru carcasa unui cd? De asemenea, stiti daca exista vreo modalitate prin care pot imprima fata unui cd cu o imagine? Orice sfaturi sunt binevenite!
FiveseveN Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 imi poate recomanda cineva un software [...]? Iti pot recomanda un designer: me Poti face ce vrei in orice program de editare imagini si nu numai, chiar si Nero Cover Designer sau Microsoft Word daca tii neaparat. Gasesti si template-uri pt. jewel case online si moka. In plus s-a inventat imprimarea duplex de ceva timp.
dani_rosu5 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 foloseste carcasa de dvd,deaia lunga,si foloseste nero cover nush cum....la carcasele alea inauntru se vede plasticul ala negru,ceea ce ii mai bine decat foaia alba,eventual poti pune o brosura daca tot vrei
Vlãduþ Dezgropatul Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Iti pot recomanda un designer: me Poti face ce vrei in orice program de editare imagini si nu numai, chiar si Nero Cover Designer sau Microsoft Word daca tii neaparat. Gasesti si template-uri pt. jewel case online si moka. In plus s-a inventat imprimarea duplex de ceva timp. Designer n-am nevoie, am talent cu carul in privinta asta. Ce este aceasta imprimare duplex de care vorbesti, caci ma inspaimanta tare acest lucru?
FiveseveN Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 am talent cu carul in privinta asta. Nici nu ma indoiesc. Vad ca esti la curent cu tehnicile de productie elementare http://en.wikipedia.org/wiki/Duplex_printing
GhitaB Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nici nu ma indoiesc. Vad ca esti la curent cu tehnicile de productie elementare http://en.wikipedia.org/wiki/Duplex_printing <OFFTOPIC> FiveseveN, topicul ãsta trebuie mutat pe visualart. </OFFTOPIC>
Vlãduþ Dezgropatul Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 (edited) Nici nu ma indoiesc. Vad ca esti la curent cu tehnicile de productie elementare http://en.wikipedia.org/wiki/Duplex_printing Vai, dar ce sarcastici suntem azi. Anyway, cred ca o sa merg pe duplex, ca n-am chef sa ma complic mai mult decat e nevoie. Thanx! Ceva sugestii cu privire la hartia/cartonul ce trebuie folosit? Nu prea stiu ce sa le cer alora. Edited November 2, 2009 by Vlãduþ Dezgropatul
onrewind Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hai 57, mai fii sarcastic încã un pic ºi spune-i omului ºi pe ce hârtie sã printeze, cã n-are chef sã stea sã caute... condiția omului de geniu neînțeles de societate... pff
FiveseveN Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Hartie glossy de 120g sau mai groasa daca tii neaparat. Pentru ca se poate si fara sarcasm, dar parca n-are nici un farmec
StratMan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 (edited) scuze pt. interventia ceva mai tarzie, dar in dex, pluralul de la <coperta> este: COPERTE! no offence. Edited November 2, 2009 by StratMan
shedow11 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 (edited) rog adiminii sa stearga postul sau sa-l mute altundeva nu prea are legatura cu chitara sau muzica Edited November 3, 2009 by shedow11
Recommended Posts