Cosu Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Scurt si la obiect RGC.ro___Duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Simplu si la obiect Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 frank gambale bt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twister Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 (edited) hmm...:)asta e varianta mea..cred ca am varsat cam mult flanger... twister___duel27.mp3 Edited March 6, 2006 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 daca tot miam incalcat promisiunea, mai bag inca unu ...eu am varsat cam mult reverb....dar ...ascunde tonul pedalei de grunge, care numa pt asa ceva nui facuta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ady_w3t Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 hai ca bag si eu o improvizatie sper sa va placa ady_w3t_duel27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Am lispit eu mult dar am revenit cu improvizatia mea pe aceast backing track superb. Respect pt cei care l-au propus. Sper sa va placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 hop si io ilun__Duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stradivarius Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Salutare. Imi pare rau ca nu am reusit sa postez mai devreme dar abia am avut timp 10 min sa invat piesa si abia am reusit sa trag cu o mana rupta si cu un ochi la televizor. Scuzati-mi greselile dar asta e. Oricum o mare parte din vina e de la ton si ce sa mai zic.... Mai bine nu ascultati era sa rup o coarda cand am cantat arpegiile cu dintii... greu oricum.... Stradivarius_Duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Here's my 2 cents : Trasa din prima, deci nu aruncati cu rosii si cu yamaha eg112, pe care am scos-o de la praf duel27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 nah si eu .. nu e sunetul cel mai bun .si prima incercare . asa k nu am pretentzii .. Eugen_D_duel27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 dati-mi warn,dar de ce se scuza mai toti,cand posteaza piese? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 dati-mi warn,dar de ce se scuza mai toti,cand posteaza piese? intreaba-l pe stradivarius. el stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 E un fel de "mi-a iesit nashpa dar defapt eu sunt extraordinar" Kiddin'... nu e cazul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stradivarius Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Bai voi sunteti nebuni... Eu am zis la misto voi chiar m-ati crezut. Tocmai ca am zis in sensul ca toti care posteaza se scuza ca aia nu stiu ce ca ba ca in graba dar de fapt mai bine de atat nu o sa traga. Cu alte cuvinte daca postezi si poti mai bine nu mai posta in graba si apoi sa te scuzi.... e total ineficient. Mai intelegeti si voi fratilor de gluma ca doar nu ati crezut ca am tras arpegiile cu dintii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Bai voi sunteti nebuni... Eu am zis la misto voi chiar m-ati crezut. Tocmai ca am zis in sensul ca toti care posteaza se scuza ca aia nu stiu ce ca ba ca in graba dar de fapt mai bine de atat nu o sa traga. Cu alte cuvinte daca postezi si poti mai bine nu mai posta in graba si apoi sa te scuzi.... e total ineficient. Mai intelegeti si voi fratilor de gluma ca doar nu ati crezut ca am tras arpegiile cu dintii... chill winston, it's only plank. in alte cuvinte, eram de partea ta, adica subscriam la ironia ta fata de aia cu scuzele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 Acum ca s-a lamurit si treaba cu scuzele luati o pauza sau mutati-va pe alt thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DanJBS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 E prima data cand postez. Sper sa aveti rabdare sa ascultati. DanJBS___Duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragonFlame Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Hmz... ia sa ma bag si eu printre grei. Nu-mi cer scuze pentru melodie Doze vechi included DragonFlame_Duel27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 (edited) Cand o sa am net acasa o sa mai bag si eu cate ceva (na ca m-am scuzat si eu )...super improvizatiile baietilor de aici. Felicitari! B.C.Rich_Duel27.mp3 ( 2.18mb ) Number of downloads: 0 Nu va chinuiti ca nu e nici o piesa! :)Ma tin de glume! Edited March 10, 2006 by BCRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gix Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Me, again Gix_Duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Stiu ca sunt nou pe aici, dar sper sa fac si eu o impresie buna si sa ma acceptati sebi_duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DragonFlame Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Ah.. toata lumea cu melodii misto... numai la mine onanie muzicala promit sa revin cu ceva mai bun la urlatoru duel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 mai aveti loc de unul? dalv27.mp3 tras cu noua mea jucarie, ax1500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adi24 Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 (sper k akuma pot sa postez..daa trecuta..... ) prima incercare... deci scuzabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 (edited) am avut oleaca de inspiratie azi-noapte, asa ca hop si eu Edited March 12, 2006 by dmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
felixanu' Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 asa, pe ultima suta de metri... felixanu_____duel_27.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts