Alin N Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Am de curand un nokia n95 si in unele zone prind semnal de la retele wireless [unsecured, deci fara parola] si cu toate acestea nu ma pot conecta. ma puteti ajuta cumva va rog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Nu te ajutam, pentru ca vrei sa furi net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest luna Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 pai..tre sa selectezi wlan-ul respectiv si sa-i dai connect..la mine merge. poate nu ti-a mers ca nu ai prins tu semnal bun atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin N Posted October 17, 2009 Author Share Posted October 17, 2009 vektor stai linistit nu vreau sa fur net. am net acasa platit luna de luna. dar am incercat si am vazut ca nu merge si de aceea intrebam. @luna: eram in fata liceului joi. aveam semnal 2linii din 3 si am dat connect si spune ca reteaua nu a fost gasita. chiar acum am incercat. la fel. 2/3 linii la semnal. conectare in curs. "Nu se poate conecta. Reteaua WLAN nu a fost gasita." am crezut ca tine de setari ceva si nu stiu eu sa le fac. multumesc oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 Interesant...varul meu cu Nokia N81 statea tota ziua pe internet in generala. Incearca si in incinta scolii...sau exista si situatia ca wirelessul este criptat. Am patit asa ca era criptat wirelessul si soramea nu putea sa intre pe net de pe laptop, desi stia parola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorel Posted October 17, 2009 Share Posted October 17, 2009 pune-ti router wireless acasa si n-o sa mai fii tentat sa cauti retelele altora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts