Burb Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 la ce sa ma astept? bilet? am vazut ca o sa fie si bandul dupa cum e sunetul , pe ce scule canti , ce iti trebuie/? ciocanel , te-am adaugat la mess daca e imi zici acolo mersi .. si felicitari
Guest Rogerul Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 la ce sa ma astept? bilet? am vazut ca o sa fie si bandul dupa cum e sunetul , pe ce scule canti , ce iti trebuie/? ciocanel , te-am adaugat la mess daca e imi zici acolo mersi .. si felicitari Am fost si eu aseara, felicitari ciocanel , eu bag asta seara. Sunetul e ok, am vzt ca e si un marshall si un tele pe acolo. Practic iti trebuie macar o pana -iti pun ei la dispozitie tot (eu vin cu chitara si procesorul)... Bilet platesti daca vrei sa stai la recitatlul de dupa concurs si in rest... 5.5 lei un Ursus, 8.5 un Heineken, etc...
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Am fost si eu aseara, felicitari ciocanel , eu bag asta seara. Sunetul e ok, am vzt ca e si un marshall si un tele pe acolo. Practic iti trebuie macar o pana -iti pun ei la dispozitie tot (eu vin cu chitara si procesorul)... Bilet platesti daca vrei sa stai la recitatlul de dupa concurs si in rest... 5.5 lei un Ursus, 8.5 un Heineken, etc... multam. bafta in seara asta! voi fi si eu p-acolo... p.s. au silva neagra!
Guest andypopa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 (edited) Filmarile de vineri seara (in ordinea aparitiei pe scena): Ciocanel Tudor @ City Blues Guitar Contest pt. 1 Ciocanel Tudor @ City Blues Guitar Contest pt. 2 Ciocanel Tudor @ City Blues Guitar Contest pt. 3 Andrei Popa @ City Blues Guitar Contest pt. 1 Andrei Popa @ City Blues Guitar Contest pt. 2 Andrei Popa @ City Blues Guitar Contest pt. 3 P.S.: Mai am de encodat/editat videourile ultimului concurent Edited November 14, 2009 by andypopa
ilun Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a minor affair aia frumos bagat ciocanele congrats mici scapari da nu-i buba ca doar e live, insa ai avut niste note atacate frumos acolo bravos
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 a minor affair aia frumos bagat ciocanele congrats mici scapari da nu-i buba ca doar e live, insa ai avut niste note atacate frumos acolo bravos multam frumos
AddRien Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sound-ul e foarte pe placul meu, you are not that bloody after all, you're kinda mellow!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 multam tele-ul este al lui eugen caminschi (din pacate ) si daca n-ar fi fost acolo as fi fost infect... n-ati dori sa auziti ce am tras eu acasa pe piesa aia... avea mojo... chitara mea e in al treilea video... in open A "mellow out, man!" *Chong
Musaro Adriano Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bravi baieti, se vede ca vati simtit bine!! Felicitari. Ciocanele, daca cineva nu te cunoaste i dai impresia ca ai luat un distonocalm frate, zicei ca peste putin adormei pe scaun dar ai dat niste bendinguri calde si bazate, andrei cel putin mai dada din piciore in momente de esplosie!!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bravi baieti, se vede ca vati simtit bine!! Felicitari.Ciocanele, daca cineva nu te cunoaste i dai impresia ca ai luat un distonocalm frate, zicei ca peste putin adormei pe scaun dar ai dat niste bendinguri calde si bazate, andrei cel putin mai dada din piciore in momente de esplosie!! LOL... distonocalmed
Guest andypopa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ultimul concurent din 13 Nov (sper ca i-am inteles corect numele): Alexandru Andrei @ City Blues Guitar Contest pt. 1 Alexandru Andrei @ City Blues Guitar Contest pt. 2 Alexandru Andrei @ City Blues Guitar Contest pt. 3 Sper ca e pe RGC. Also, nu i-am cerut permisiunea pentru ca nu am cum sa dau de el, asa ca daca e vreo problema, striga.
ilun Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 aseara fu bengos rau, am vazut la treaba uber chitaristi si am cunoscut niste oameni misto la mai mare !!!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 stie careva cum il chema pe cel de-al doilea participant din ultima seara?
cristi Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 stie careva cum il chema pe cel de-al doilea participant din ultima seara? Daniel Bourosu. Canta la Pasager cu o chitara Grossman cu 2 grifuri Mi-a placut cel mai mult dintre toti concurentii
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Daniel Bourosu. Canta la Pasager cu o chitara Grossman cu 2 grifuri Mi-a placut cel mai mult dintre toti concurentii asta clar, si mie
ilun Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 si cum gasesti fratilor trupa asta pe net? ca am cautat de mi-au sarit ochii pe iutub nimic, pe myspace nimic...sau nu stiu io sa caut?
StratMan Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 O noutate de ultima ora, intervenita in concurs! Sponsorul " GuitarShop" a upgradat premiul I: o chitara Fender Stratocaster "Jimmy Vaughan"!
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 si cum gasesti fratilor trupa asta pe net? ca am cautat de mi-au sarit ochii pe iutub nimic, pe myspace nimic...sau nu stiu io sa caut? au cantat cu o noapte mai apoi in city blues http://cityblues.ro/events.html si numele lui l-am mai gasit legat de paula seling.
Guest horia_dog Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 si cum gasesti fratilor trupa asta pe net? ca am cautat de mi-au sarit ochii pe iutub nimic, pe myspace nimic...sau nu stiu io sa caut? www.pasagermusic.ro site-ul e facut chiar de Daniel PS. Duminica asta canta in Jukebox Club (fostul Becker Brau) Daniel Bourosu. Canta la Pasager cu o chitara Grossman cu 2 grifuri Mi-a placut cel mai mult dintre toti concurentii Acea chitara a fost proiectata de Daniel si realizata la Grossman. E impropriu spus ca e o chitara Grossman.
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) diseara-i premierea parca... nu? Edited November 27, 2009 by CiocanelBloodyCIocanel
Guest horia_dog Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 diseara-i premierea parca... nu? la 21.30 din informatiile mele... clasamentul e urmatorul: 1. Cheliosul care a confundat blues-ul cu rock-ul 2. Pustiul care a cantat gen SRV 3. Daniel Bourosu
CiocanelBloodyCIocanel Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) la 21.30din informatiile mele... clasamentul e urmatorul: 1. Cheliosul care a confundat blues-ul cu rock-ul 2. Pustiul care a cantat gen SRV 3. Daniel Bourosu informatii sau clasament propriu? pt ca scrie pe site ca acest concurs e pt tineri, si se puncteaza si originalitatea Edited November 27, 2009 by CiocanelBloodyCIocanel
StratMan Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 informatii sau clasament propriu?pt ca scrie pe site ca acest concurs e pt tineri, si se puncteaza si originalitatea clasamentul final este deja publicat in 7 seri.
Guest horia_dog Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 (edited) Eu as propune sa face si un clasament al celor care au asistat la concurs si chiar al celor care au concurat... fara a contesa clasamentul oficial. Un fel de top al popularitatii. Si poate StratMan va centraliza rezultatele. Ce ziceti? Edited November 27, 2009 by horia_dog
ilun Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 la 21.30din informatiile mele... clasamentul e urmatorul: 1. Cheliosul care a confundat blues-ul cu rock-ul 2. Pustiul care a cantat gen SRV 3. Daniel Bourosu http://www.cityblues.ro/concurs2.html dupa cum poti observa, cheliosul are si un nume si probabil nu stiai ca rock-ul si blues-ul sunt inrudite...eh uite ai aflat acu ca un om care a cantat mai 'rock' a castigat un concurs de blues @ Vladimir
StratMan Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 http://www.cityblues.ro/concurs2.html dupa cum poti observa, cheliosul are si un nume si probabil nu stiai ca rock-ul si blues-ul sunt inrudite...eh uite ai aflat acu ca un om care a cantat mai 'rock' a castigat un concurs de blues @ Vladimir @ilun, inca o data
aliorneicev Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 salut. ma gandeam ca poate gasesc si eu pe rgc acele bituri
Recommended Posts