malex Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Azi am dat de asta. Parca nici nu-mi vine a crede - omul asta chiar iubeste chitara http://www.tonymelendez.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zoltano Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 wow, chiar ca iubeste chitara Uhm, ai gasit vreun .mp3 sau vreo sectiune de downloads, pentru ca eram chiar curios cum canta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lumea imi spune iosif Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 UAU! . uau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc.chiken Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Zic Doamne fereste... decat sa fiu asa special mai bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShoK Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 A zis cineva shok? aaa era shokat... well whatever daca tot is aici... Da mai, e tare tipu se pare ca vorba "asa de urat e ca zici ca scrii cu picioarele" nu merge aici. Omu e talentat. De cand m-am apucat de chitara cel mai mare cosmar al meu e sa raman fara maini(strange). Se pare ca tipu e un adevarat exemplu de ambitie...sa speram ca nu va fi nevoie sa fim in locul lui Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Zoli uite aici ce stie sa faca : http://video.google.com/videosearch?q=tony+melendez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Tot respectul pentru omul asta, pentru ca a reusit sa-si invinga destinul intr-un fel.Se vede ca pune multa pasiune in ceea ce face si are o vointa uimitoare.Nu pot decat sa-l admir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 imi aduce aminte de rick allen sau de jason becker Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 FANTASTICCCCC!!!!tipu' asta canta muzica crestina, am auzit de el mai demult,dar abia acu' il vad.Mama...n-am cuvinte... Eu cant rock crestin shi asemenea artisti (de muzica crestina) mai vin shi pe la noi...deci daca va venii in romania shi am sa aflu,voi anuntza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalv Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 E fantastic omul, desi, mai greu cred ca i-i cu panatia pt ca probabil are un acordaj care ii permite sa tina mai usor acordurile care le foloseste, printr-un simplu barre sau cumva. Oricum, foarte tare, si-a invins destinul, dupa cum a spus si Steven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts