Guest rhcp_guitarist Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nu cred ca varsta e importanta,doar pasiunea pentru muzica,pentru chitari....ne-a reunit.eu am 15 spre 16 si restul au de la 19 in sus si m-am simtit super bine,adica ei m-au facut sa ma simt in largul meu.
Guest Alexandru Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Nu am reusit sa va conving sa facem un concert dar macar ati reusit sa va intalniti. Bravo ! cu chitara se presteaza live nu la tastatura! La mai mare!
Guest rhcp_guitarist Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Bravo ! cu chitara se presteaza live nu la tastatura! <{POST_SNAPBACK}> Amin!
hihi Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Nu cred ca varsta e importanta,doar pasiunea pentru muzica <{POST_SNAPBACK}> normal ca nu e . eu am 15 , si nu ma intereseaza ce zic aialalti de mine, chiar daca la unele faze mai gresesc look at my signature and you will understand
Cosu Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Alexandru welcome back! Nu vii si tu sa prestezi live cu chitara ?
Guest Alexandru Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Alexandru welcome back! Nu vii si tu sa prestezi live cu chitara ? <{POST_SNAPBACK}> Multumesc de invitatie si sper sa o pot onora .Imi pare foarte bine ca RGC a inceput sa se miste.In curand o sa fac rost de sonorizare si sper sa organizez un concert la care sa va invit pe toti. Acum caut locul de desfasurare. Astept propuneri si va multumesc anticipat. Aceasta invitatie este valabila si pentru trupele care vor sa presteze. Toate cele bune , Alex-TIARRA
Moisoiu Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Cine e tipa blonda,care a fost in rosetti si pe care o cunosc? hmmm...Ce nick are?
LORD-C Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 LOL, tipa aia blonda e niksha_poe, este in rosetti si este iubita mea
Recommended Posts