Guest PopCorn023 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ce este un diez?? la ce foloseste? ce sunt bemoli ? la ce folosesc? notele muzicale? ce este o gama etc:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lightfrets Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Frate daca mergeai la ore la scoala ... o sa iti predea pana in clasa a 12-a muzica cu chestii de baze note, game, armuri, diezi, bemoli... daca nu stii cauta pe google. Ca sa te lamuresti mai bine fa un search in engleza... jeeez.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 ce este un diez?? la ce foloseste? ce sunt bemoli ? la ce folosesc? notele muzicale? ce este o gama etc:P exista un buton in dreapta sus care se cheama search.. si mai exista si google.. pot fi folosite cu incredere.. au fost testate de mai multe persoane si inca nu au fost sesizate efecte secundare negative Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Nu-mi vine sa cred ca esti timisorean si deschizi un astfel de topic ce este un diez?? la ce foloseste? ce sunt bemoli ? la ce folosesc? notele muzicale? ce este o gama etc:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 (edited) Uite..citeºte astea: exercitii2.pdf Exercitii_si_teorie.pdf distanta dintre o nota si alta este de 1 semiton sau 2 semitonuri(1 ton) diezul urca nota cu un semiton iar bamolul coboara nota cu un semiton in gama majora distantele sunt : do-re ton; re-mi ton; mi-fa semiton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; si-do semiton de ex: do-re ton -> intre do si re inseamna ca mai exista o nota daca ai distanta de 1 ton(intre do si re mai exista un semiton); iar acea nota este do diez/ re bemol...do diez sau re bemol este acelasi lucru acelasi lucru este valabil la: re-mi ton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; mi-fa semiton -> intre mi si fa nu mai exista nicio nota deoarce este distanta de un singur semiton...iar asta insemnand ca mi nu are diez iar fa nu are bemol(mi diez inseamna fa iar fa bemol inseamna mi) acelasi lucru este valabil la: si-do sper ca ai inteles ce am vrut sa spun P.S.: la gama minora nu sunt aceleasi distante(alte note au distanta de ton si altele au distanta de semiton) Nu exista o distanta mai mare de un ton intre note Edited September 6, 2009 by JeeFo Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Uite..citeºte astea: exercitii2.pdf Exercitii_si_teorie.pdf distanta dintre o nota si alta este de 1 semiton sau 2 semitonuri(1 ton) diezul urca nota cu un semiton iar bamolul coboara nota cu un semiton in gama majora distantele sunt : do-re ton; re-mi ton; mi-fa semiton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; si-do semiton de ex: do-re ton -> intre do si re inseamna ca mai exista o nota daca ai distanta de 1 ton(intre do si re mai exista un semiton); iar acea nota este do diez/ re bemol...do diez sau re bemol este acelasi lucru acelasi lucru este valabil la: re-mi ton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; mi-fa semiton -> intre mi si fa nu mai exista nicio nota deoarce este distanta de un singur semiton...iar asta insemnand ca mi nu are diez iar fa nu are bemol(mi diez inseamna fa iar fa bemol inseamna mi) acelasi lucru este valabil la: si-do sper ca ai inteles ce am vrut sa spun P.S.: la gama minora nu sunt aceleasi distante(alte note au distanta de ton si altele au distanta de semiton) Nu exista o distanta mai mare de un ton intre note Te agiti degeaba. Oricum s-au mai facut inca nu stiu cate topicuri cu teorie muzicala, si iti garantez eu ca pustiu o sa citeasca asa la panarama, o sa vada ca e greu de citit si o sa-si bage picioru si o sa treaca la mult iubitul powerchord #-o. Nu te intreaba daca ai totusi o anumita varsta cand iti faci cont pe forum ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Te agiti degeaba. Oricum s-au mai facut inca nu stiu cate topicuri cu teorie muzicala, si iti garantez eu ca pustiu o sa citeasca asa la panarama, o sa vada ca e greu de citit si o sa-si bage picioru si o sa treaca la mult iubitul powerchord #-o. Nu te intreaba daca ai totusi o anumita varsta cand iti faci cont pe forum ? nu are treaba varsta..conteaza de fiecare...cand isi da seama cu adevarat ca ii trebuie si teorie la muzica...ca sa poata invata calumea...eu am 15 ani(cant de 1 an si 2 luni)...dupa ce am cantat cam 3 luni zdranga zdranga...mi-am dat seama ca-mi trebuie si teorie..ca sa pot avansa cu adevarat..si am decis sa caut pe net teorie si sa-mi iau cateva cursuri sa mi-o fixeze un prof mai bine...deci eu la 14 ani am avut destula vointa sa o invat..desi e greu de citit...eu mi-am scos varsta din profil deoarece lumea se lua de mine mereu din cauza asta...daca nu avea motiv..imediat se lua de mine ca nu stiu ce zic din cauza varstei...de cand mi-am scos-o...nu am mai avut astfel de probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Nu-mi vine sa cred ca esti timisorean si deschizi un astfel de topic hai ca asta-i cea mai tare replica de-am citit-o pana acum.. timisorenii sunt o alta rasa? una superioara? (se nasc invatati? - poate s-o mutat de anu' asta in timisoara totusi..) ma inclin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vaxxi Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 exercitii2.pdfExercitii_si_teorie.pdf Excelente. Multam' ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Excelente. Multam' ! cu placere..daca vrei..mai am Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vaxxi Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Intai sa trec prin astea, ca mi-am ars toate taburile colectionate ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest geneza Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Mai ales dacã ești începãtor, îți recomand cu cãldurã sa încerci o metodã de chitarã (carte), eventual ia câteva lecții de chitarã clasicã/jazz, sã înveți sã citești o partiturã. Peste câțiva ani, dacã o sã vrei sã inveți asta o sã îți fie mult mai greu decât acum. Alea de la zentao, am trecut și eu prin ele acum câțiva ani, nu prea aprofundeazã nimic, dar sunt mai ușor de parcurs, sunt foarte ok pentru început. Și dacã te apuci de cãutat pe google: sharp = diez, flat = bemol, scale = gamã Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PopCorn023 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Uite..citeºte astea: exercitii2.pdf Exercitii_si_teorie.pdf distanta dintre o nota si alta este de 1 semiton sau 2 semitonuri(1 ton) diezul urca nota cu un semiton iar bamolul coboara nota cu un semiton in gama majora distantele sunt : do-re ton; re-mi ton; mi-fa semiton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; si-do semiton de ex: do-re ton -> intre do si re inseamna ca mai exista o nota daca ai distanta de 1 ton(intre do si re mai exista un semiton); iar acea nota este do diez/ re bemol...do diez sau re bemol este acelasi lucru acelasi lucru este valabil la: re-mi ton; fa-sol ton; sol-la ton; la-si ton; mi-fa semiton -> intre mi si fa nu mai exista nicio nota deoarce este distanta de un singur semiton...iar asta insemnand ca mi nu are diez iar fa nu are bemol(mi diez inseamna fa iar fa bemol inseamna mi) acelasi lucru este valabil la: si-do sper ca ai inteles ce am vrut sa spun P.S.: la gama minora nu sunt aceleasi distante(alte note au distanta de ton si altele au distanta de semiton) Nu exista o distanta mai mare de un ton intre note Mersi mult !! Restu lumii rade de mine Sa stiti ca am auzit de google si eu v-am cerut sa ma ajutati cu site-uri si etc ca sa nu ma mai complic atata:P Si de ce credeti ca am intrebat??!! Pt ca sunt varza si VREAU sa invat aia ii important mersi inca odata Nu-mi vine sa cred ca esti timisorean si deschizi un astfel de topic Da sunt din timisoara si da deschid un topic de acest fel pt ca vreau sa invat!!! Ce pot sa fac sa zic bah sunt timisorean nu mai intreb nimic ! Important ii ca mi-am dat seama ca nu stiu nimic si ca vreau sa invat!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Mersi mult !! Restu lumii rade de mine Sa stiti ca am auzit de google si eu v-am cerut sa ma ajutati cu site-uri si etc ca sa nu ma mai complic atata:P Si de ce credeti ca am intrebat??!! Pt ca sunt varza si VREAU sa invat aia ii important mersi inca odata Da sunt din timisoara si da deschid un topic de acest fel pt ca vreau sa invat!!! Ce pot sa fac sa zic bah sunt timisorean nu mai intreb nimic ! Important ii ca mi-am dat seama ca nu stiu nimic si ca vreau sa invat!! http://lectii-de-chitara.blogspot.com/sear...ax-results=5000 uite..aici gasesti cam totul..o iei cu inceputul si gasesti multe chestii ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PopCorn023 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 Mai ales dacã ești începãtor, îți recomand cu cãldurã sa încerci o metodã de chitarã (carte), eventual ia câteva lecții de chitarã clasicã/jazz, sã înveți sã citești o partiturã. Peste câțiva ani, dacã o sã vrei sã inveți asta o sã îți fie mult mai greu decât acum. Alea de la zentao, am trecut și eu prin ele acum câțiva ani, nu prea aprofundeazã nimic, dar sunt mai ușor de parcurs, sunt foarte ok pentru început. Și dacã te apuci de cãutat pe google: sharp = diez, flat = bemol, scale = gamã ok mersi:) cu placere..daca vrei..mai am mai vrem :) am inteles cate ceva (...mai mult) din pdf alea:) mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul13 Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 nu stiti metode de astea si de bass? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JeeFo Posted September 6, 2009 Share Posted September 6, 2009 nu stiti metode de astea si de bass? gasesti pe torrent la greu..cauta pe isohunt.com All Bass Guitar books Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adrian003 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 ce este un diez?? la ce foloseste? ce sunt bemoli ? la ce folosesc? notele muzicale? ce este o gama etc:P diez-uraca nota cu un semiton bemol-coboara nota cu un semiton becar-anuleaza diezul sau bemolul de la armura gama-succesiune de note cu inaltimi diferite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reckless Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Nu-mi vine sa cred ca esti timisorean si deschizi un astfel de topic Mein Fuhrer? ultima data cand am verificat rasa Ariana era superioara...acuma Timisorenii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 31 August 2010... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts