Pierre Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Salut toti ! Cineva stie pe un luthier in Iasi sau alaturi ? Am niste reglaje de facut, prea complicati pentru mine Multumesc ! Pierre.
Guest Death Poop Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu cred ca gasesti lutier in iasi....nu cred ca gasesti in moldova lutier...poate nu stiu eu....ce fel de reglaje?
Demos Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Este , vezi aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry305168 .
Pierre Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Oh, nu am gasit asta cand am cautat, multumesc ! Pierre.
nothing_ro Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 nu cred ca gasesti lutier in iasi....nu cred ca gasesti in moldova lutier...poate nu stiu eu....ce fel de reglaje? din spusele domnului midnight_rider nu gasesti lutier(cu studii de specialitate) in Romania.. ci doar oameni cu pasiune care "se pricep" mai mult sau mai putin..
Alex_Strat69 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Salut toti ! Cineva stie pe un luthier in Iasi sau alaturi ? Am niste reglaje de facut, prea complicati pentru mine Multumesc ! Pierre. da-mi un PM cu ce ai de facut si daca te misti destul de repede , se rezolva pana plec din tara ( plec pe 10 septembrie ) Bafta !
Guest Nephelym Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Stiu ca este o "lutierie" undeva in zona Podu' Ros , dar nu stiu sigur ce si cum se lucreaza pe acolo
Sthell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Are careva freturi de vanzare? (pe aceiasi idee)
Recommended Posts