www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum am mai zis, jucarie. Vina o poarta in primul rand difuzorul/incinta care suna ca un difuzor chinezesc fortat intr-o cutie de carton.

Si sa va explic problema mea cu Marshall :)

Positioning-ul lor e bazat pe "traditie" si un "sound" specific gratie unor modele clasice pe care le-au intors pe toate partile de nici ma-sa nu le-ar mai recunoaste. Insa toata "traditia" asta e negata de faptul ca Marshall inghite orice trend la fel cum o fac mai toti producatorii mari in speranta de a acoperi cat mai multe segmente de piata:

-modele "de buget" cu poweramp pe tranzistori? check!

-modele vintage reissue mancatziash? check!

-modele pt. "practice" si "incepatori" cu ton la pamant? check!

-model pt. metal "teh brutalz"? check!

-preamp de rack? check!

-poweramp de rack? check!

-pedale? check!

-model pe lampa de putere mica? check, vezi mai sus.

Posted
Dupa cum am mai zis, jucarie. Vina o poarta in primul rand difuzorul/incinta care suna ca un difuzor chinezesc fortat intr-o cutie de carton.

Si sa va explic problema mea cu Marshall :)

Positioning-ul lor e bazat pe "traditie" si un "sound" specific gratie unor modele clasice pe care le-au intors pe toate partile de nici ma-sa nu le-ar mai recunoaste. Insa toata "traditia" asta e negata de faptul ca Marshall inghite orice trend la fel cum o fac mai toti producatorii mari in speranta de a acoperi cat mai multe segmente de piata:

-modele "de buget" cu poweramp pe tranzistori? check!

-modele vintage reissue mancatziash? check!

-modele pt. "practice" si "incepatori" cu ton la pamant? check!

-model pt. metal "teh brutalz"? check!

-preamp de rack? check!

-poweramp de rack? check!

-pedale? check!

-model pe lampa de putere mica? check, vezi mai sus.

Da, inteleg frustrarea ta.Cam asa sunt toate firmele.Si mie mi-ar fi placut sa existe o firma care au inceput sa faca ampuri in anii 60 si in sa ramana si in zi de azi ampurile ca primele fabricate.

Posted

Imi pare o chestie draguta totusi... Daca-ti plac gadgeturile pe care e pictata sigla "Marshall"... Un lucru care il salveaza (cred) e external speaker output.. bagat printr-un diff adevarat, sunt foarte curios cum se comporta

Insa in gama asta de putere (3-5W), Blackheart 5 e un amp care chiar m-a impresionat...

De curiozitate aveti un price range pentru el? -pentru Marshall that is.-

Posted

http://www.reddogmusic.co.uk/Guitars-Amps-...all-Class5.html

Imi pare o chestie draguta totusi... Daca-ti plac gadgeturile pe care e pictata sigla "Marshall"... Un lucru care il salveaza (cred) e external speaker output.. bagat printr-un diff adevarat, sunt foarte curios cum se comporta

Insa in gama asta de putere (3-5W), Blackheart 5 e un amp care chiar m-a impresionat...

De curiozitate aveti un price range pentru el? -pentru Marshall that is.-

http://www.reddogmusic.co.uk/Guitars-Amps-...all-Class5.html

Posted
mie din demo chiar nu-mi place cum suna Marshall-u' asta...si la pretu' ala, gasesti o groaza de alte jucarii mult mai reusite :)

Demo-ul ala nu reflecta mare lucru. Nici mie nu imi place demo-ul ala, dar de amp nu ma pronunt. Tonul individului nu e dat numai de amp ci si de chitara. amp-ul ala suna altfel cu chitara mea, degetele mele etc.

The proof is in the playing