Silviu_i Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Salut.Stie cineva un lutier bun in Timisoara?Acolo e singurul loc in care pot ajunge.Deci?
Guest Gratisyahu Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 (edited) prima data cand am vazut asta, am crezut ca iar a patit-o careva cu grosu. Acum, nu stiu sigur daca e vre-un lutier prin timisoara, dar e un tip pe forum care se pricepe la reparat chitari. Skarbu, adica. Edited July 28, 2009 by Gratisyahu
Razvan S. Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 prima data cand am vazut asta, am crezut ca iar a patit-o careva cu grosu. Acum, nu stiu sigur daca e vre-un lutier prin timisoara, dar e un tip pe forum care se pricepe la reparat chitari. Skarbu, adica. ce-ai baut ma? who r u btw? Asa deci lutier adevarat, il cauti pe Rici, ia contact cu (user pe forum): robertimis , si vorbeste sa iti dea numarul lu Rici.
Silviu_i Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 ce-ai baut ma? who r u btw? Asa deci lutier adevarat, il cauti pe Rici, ia contact cu (user pe forum): robertimis , si vorbeste sa iti dea numarul lu Rici. Multam pentru informatie.
Tintin Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Rici este omu care se ocupa de chitari si tot ce este legat de ele, numarul lui de telefon este: 0724370686
Silviu_i Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Rici este omu care se ocupa de chitari si tot ce este legat de ele, numarul lui de telefon este: 0724370686 Thanks.
Radu Burcea Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 din curiozitate daca imi e permis sa intreb..ce ai patit?
Recommended Posts