www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Soloul E Pe Bune?


Riff Hudson

Recommended Posts

Nu face playback, solo-ul nu e dificil, chestia e ca se aude si piesa originala peste care canta, de aceea ti se pare ca suna "prea bine".

 

Ma refer la partea cu wah, ce face el nu se aude aproape deloc si ce se aude nu seamana de nicio culoare cu ce scoate kirk din el.CHiar asa, are careva idee ce pedala a folosit kirk pt melodia asta? :) Ca am vazut ca pe tot youtube-ul nu este unu acre sa faca un cover buna la ea, ma refer la solo, la partea cu wah.

Link to comment
Share on other sites

Guest Gratisyahu

orice wah merge man, dupa parerea mea...ca in definitiv toate cam fac acelasi lucru. Pentru un sunet marfa, conteaza foarte mult masterizarea(pe album) si un sunetist bun(in cazul in care e live). Mai mult ca sigur, daca te uiti la aceeasi piesa cantata live, soloul nu iese atat de bestial ca pe album.

Link to comment
Share on other sites

Guest AlinMetallica

si eu zic ca nu-i playback si oricum se observa o foarte mica diferenta sunet-imagine, cam 0,01 sec distanta

Link to comment
Share on other sites

I see...Fain, mi se parea ca wahul lui kirk este mai special, are un sunet mai metalic si mai intens incat nu se mai intelege ca e chitara, se aude parca doar pedala :) .

Dar chiar si asa sunt curios se firma si model e...

 

Kirk Hammett Signature Wah - Dunlop KH-95.

 

Video

. Edited by Trigger
Link to comment
Share on other sites

Am io o poveste de playback care o sa va dea pe spate.

 

Unul din solistii cu care lucrez a gasit un chitarist pe youtube (MikeProgress), care facea coveruri dupa Dream Theater, si suna incredibil, impecabil, superb, cu feeling si cu expresiile faciale de rigoare. Totally rocking out. Tipul facuse niste colaborari cu altii pe youtube, videouri split screen cu clapari, solisti, etc, si a zis ca se baga si el, si l-a invitat sa faca o colaborare impreuna, un cover dupa Symphony X. MikeProgress a tot amanat vreo luna, timp in care ne tot minunam de ce tare era tipu si cat de tare o sa fie colaborarea.

 

Si uite asa intr-o zi un tip posteaza pe unul din videourile lui ca tot ce canta el era playback, si ca sa intram sa ne uitam la videoului unui alt chitarist (am uitat cum il chema), si, sure enough, audio-ul lui mikeprogress era exact audio-ul de la tipul asta. Fiecare video al lu mike, toate, inclusiv colaborarile (!) erau pur si simplu furate. Tipul nu facea decat sa mimeze si sa se prefaca, si probabil de-aia a amanat coverul de SX pentru ca nu gasise cover pe youtube facut de altcineva.

 

Frate cat tupeu, sa faci inlusiv colaborari video cu altii, iar partea ta sa fie furata. Si-a inchis bineinteles accountul acum, dar cred in momentul in care rahatul s-a lovit de ventilator a fost cel mai rusinat om din lume. Eu dupa experienta cu tipul ala nici nu mai stiu daca sa am incredere in coveruri sau nu. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.