apocalipsa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 o sa fac un scurt intro: cand eram mic in spate la Mitropolie era un Club al filatelistilor, spatiu in care se adunau cam o data pe luna filatelistii din Bucuresti si de aiurea si unde se vindeau timbre, se facea schimb, se iesea la plimbare... extrapoland acest fapt si pentru ca sampleurile de pe net si tube nu sunt suficiente referitoare la multitudinea de pedale care se vand acum in lume, si pentru ca in magazinele de la noi fie din jena fie datorita vanzatorilor sau politicii magazinelor e f greu sa vezi ce poate face o pedala... propun un Club al pedalelor care sa se intruneasca 1 data / luna intr-o locatie facila si unde lumea sa sharuiasca pedalele pt cei curiosi... cred ca e o initiativa de real succes... astept reactia voastra si sper sa se materializeze... nu de alta dar traim intr-tara de cacao in care nu cred ca cineva isi permite sa arunce cu banii pe alegeri gresite si mai ales sa creasca cu pedale proaste... sunt primul care pune umarul la acest demers daca ne strangem mai multi... si nu in ultimul rand va rog: fiti activi nu laxativi! rock on!
Demos Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Este foarte buna initiativa , dar locul de intanlire e problema , ar fimai bine daca am face asa ceva in fiecare oras . Unul din Timisoara ar fi greu sa ajunga la Bucuresti de exemplu , zic si eu nu dau cu parul . O seara faina !
Cursedone Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 pentru Bucuresti ma bag si eu cu un Jackhammer si un Guv'Nor ambele de la Marshall
Quetzalcoatl Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 (edited) Sunt acceptati si procesorii ? Salut initiativa si la cat mai multe experiente Edited July 11, 2009 by Blitz423
vektor Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Propunerea e interesanta, dar ... not that easy Cine ofera spatiu + amp[uri?] ? Si fara vecini nervosi ?
ciorap Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 ar trebui o aprobare pt asa ceva ceva daca se aduna mai mult de 10
Demos Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Propunerea e interesanta, dar ... not that easy Cine ofera spatiu + amp[uri?] ? Si fara vecini nervosi ? poate o sala de repetitii...faceti cu tura
vektor Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Ipotetic, daca eu as organiza un jam session si ar veni 15 oameni sa butoneze pedale, le-ar primi inapoi sub forma de cravata.
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 suna bine... ne vedem intr-un club... ziua... cand nu e lume si ne primeste patronu cu tot cu nubismul nostru... doar ca facem consumatie... poate-o mere
guitarhero1957 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Este foarte buna initiativa. Eu o sa vin cu procesorul analog de efecte si delayul pe banda.
Cursedone Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 De ce sa le primeasca inapoi sub forma de cravata? Pp ca nu butoneaza toti aceeasi pedala in acelasi timp. deci asa credeam ca dai un citat din nustiu care articol de pe net acum facem cu randul... there's enough pedals to go around
Recommended Posts