Magic Mushroom Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Salutare ! mi-am cumparat recent o chitara electrica si as vrea sa imi cumpar si un procesor la un pret de vreo 400 de lei.. cam spre ce sa ma orientez.. am vazut un Digitech RP150 care mie mie se pare destul de ok.. Astept sfaturi .. sper ca n-am postat aiurea.. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 digitech RP [seria noua] sau Zoom G2 / G2.1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulgar_display_of_Alex Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 mie imi plac digitecurile cum se comporta din cate am vazut; si am auzit ca si Zoom-ul de care zicea @vector e bun; urmeaza-i sfatul eu am unul din acesta, care poti sa auzi cum suna aca te uiti in galeria mea, la piesele inregistrate ceva mai vechi (nu foarte vechi) : ex. la Rejected v2.0 caci mai recent trag prin amp; in fine deci, acesta e : http://www.thomann.de/gb/toneworks_ax3g.htm si se pare ca exista varianta cu pedala incorporata; http://www.thomann.de/gb/toneworks_ax5g.htm il gasesti la muzica bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Korg AX e deja cu 2 generatii de procesoare/softuri/convertoare [si ce-or mai fi schimbat prin ele] in urma. Pocket POD de la line6 ar mai merita mentionat, dar momentan parerea mea e ca cele mai bune procesoare sunt cele din seriile Digitech RP [cea noua] si Zoom G*.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic Mushroom Posted June 19, 2009 Author Share Posted June 19, 2009 Korg AX e deja cu 2 generatii de procesoare/softuri/convertoare [si ce-or mai fi schimbat prin ele] in urma. Pocket POD de la line6 ar mai merita mentionat, dar momentan parerea mea e ca cele mai bune procesoare sunt cele din seriile Digitech RP [cea noua] si Zoom G*.* Digitech seria noua.. adica ? 150..250.. 500 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Toate de pe pagina asta : http://www.digitech.com/multieffects.php in afara de RP50, sunt "seria noua" digitech RP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic Mushroom Posted June 21, 2009 Author Share Posted June 21, 2009 Korg AX1500G sau un digitech RP 150 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic Mushroom Posted June 22, 2009 Author Share Posted June 22, 2009 Korg AX1500G sau un digitech RP 250 ..scuze Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Cand compari procesoare din aproximativ aceeasi generatie (i.e. aceeasi viteza/calitate a sunetului) e aproape imposibil sa gasesti o parere unanima, decat daca unul e prin minune complet ratat sau dimpotriva, exceptional. Dar nu e cazul: va trebui sa decizi singur care ofera sunetele pe care le cauti si care prezinta un raport cat mai bun intre versatilitate si pret. In sensul asta probabil KORG-ul e mai potrivit pt. cantat live (acces rapid la parametri), pe cand Digitech-ul are ceva mai multe optiuni de conectare si poate mai multa "traditie" sau "experienta". Dar s-ar putea sa nu-ti placa deloc tonurile din el, so... cauta sa incerci cat mai multe si nu doar superficial. Demo-uri pe YouTube iar sunt un punct de plecare dar sa nu-ti formezi opinia doar pe baza lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaulCo Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Dap, ar trebui sa le asculti tu si sa iti faci o parere, depinde si de genul de muzica pe care-l abordezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts