Guest mariusxd Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Am chitara electrica si as dori sa va intreb cum as putea sa o inregistrez la pc
ivan ivanovici Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ia uite aici http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=35306 , si tre sa mai fie topicuri, asta era chiar primu.
Vulgar_display_of_Alex Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 nu ma dau si io mare putin mai intai ? deci, am scris si in topicul meu http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=3...mp;#entry339368 si ai si un tutorial http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=50488 bineinteles, nu te astepta la cn shtie ce... dar sper doarsa fiu de ajutor; bafta
Guest LiviuP Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Bafta darklord! Am citit si eu tutorialul lui "vulgar display of alex" - e foarte util.
Guest AlinMetallica Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Am chitara electrica si as dori sa va intreb cum as putea sa o inregistrez la pc e simplu 1. Cauti un cablu jag-jag gen casti... dar cu jag in ambele capete 2. Cumperi si o chestiuta care seamana cu uploadu de mai jos doar ca face din mic in mare 3. Iti trebuie si un program de mix... eu unu am mixcraft 3 4. Conectezi chitara la computer prin aia de headphones din amp cu chestiuta pusa intr-un capat al cablului si celalalt capat in mic-in 5. Si de acolo e simplu
Guest Sterben Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 eu am folosit un microfon d-ala handicapat de pc. de vorbit pe mess sau skype ) ceva de genu. un prieten a facut chestia cu un mp3 apoi fisieru l-a bagat in pc si acolo se poate prelucra daca cunosti programe si alea. eu nu stiu ce am facut eu e asa cum a sunat de la inceput. n-am facut modificari (am cantat impreuna cu guitar pro unde aveam tobele si atat).
FiveseveN Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Iar vorbim din auzite?! Ce-i ala "jag"? Jaguar? Si cu impedanta ce facem? Da, sunt o mie de moduri prin care poti pune chitara "pe banda", dar cum obtinem ceva de calitate?
Xpiral Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 intreb si aici poate ma ajuta cineva. vreu si eu sa ma inregistrez cu ampul are el ieshire da nu-mi place pt ca nu mai trece prin lampa aia a lui si nici difuzor. am vt15. intrebarea mea e se gaseste un microfon care sa mearga direct in placa d sunet si sa ofere o calitate cat d cat nu ca astea d 2 lei pt conferintze? pana in 100 ron.
FiveseveN Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Are Behringer un set de dinamice dar nici alea nu cred ca-s pana-n 100 lei. Iar vreti calitate la pret de nimic? Iar daca "nu mai trece prin lampa aia a lui si nici difuzor" poti folosi cabsim software.
Xpiral Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 nu am zis calitate calitate doar mai buna sa fie decat la mic astea d 2 lei
mirceab Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ... se gaseste un microfon care sa mearga direct in placa d sunet si sa ofere o calitate cat d cat nu ca astea d 2 lei pt conferintze? pana in 100 ron. Nu prea. E adevarat, Behringer furnizeazã un microfon acceptabil sub acel buget - "XM8500" - dar are nevoie de un preamplificator pentru a-l face adaptabil cu intrarea PC-ului (gen "MA400", tot de la Behringer). Ar mai fi ºi microfoanele "electrocasnice", precum "Hama" (de la DOMO sau Altex), dar trebuie probat(e).
FiveseveN Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hama e unul din cei mai mari producatori din UK, cu originile in 1923 in Germania. Initial erau bazati pe accesorii foto si video (convertoare, baterii, lumini, trepiede, microfoane, filtre, genti, mixere video si alt echipament pt. editat s.a.m.d.) dar s-au mai diversificat (si dat la fund, aparent) in ultima vreme. Deci au si produse serioase, nu doar "electrocasnice". Cel mai "ieftin si bun" tot cu electret ajungi dar va trebui sa cumperi o capsula buna si sa-i faci tu carcasa si preamplificator. Deci raman la sugestia mea, use the friggin' headphone output!
Mimesis Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 (edited) si eu pot sati recomand microfoanele de la behringer suna decent daca nu le folosesti la voume mari ca acolo incep sa bazaie e drept ai nevoie de un preamp sau o interfata cum a zis si mircea da se gasesc second hand destul de ieftine si daca aiu noroc si intro stare rezonabila Edited November 9, 2009 by Mimesis
Recommended Posts