www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Help.. Un Sfat

Guest cipry

Recommended Posts

Guest cipry

Salut:). S-a organizat la mine in clasa sã iesim la un grãtar inainte de vacanta mare, iar colegii m-au rugat sa-mi iau chitara cu mine si nu stiu ce sa le cant.

In primul rand m-am gandit la: Valeriu Sterian-Amintire cu haiduci. Cam ce alte cantece s-ar potrivi? Sugestii? :)

time of your life-green day

45(acustic)-shinedown

hearts burst into fire(acustic)-bullet for my valentine

andri popa

in umbra marelui urs- PHEONIX etc.

melodii folk romanesti gasesti cate vrei :)

(mai poti incerca si "Destapta-te romane!" sau "Fur elise"sau "Oda bucuriei")

Edited by caius

Salut:). S-a organizat la mine in clasa sã iesim la un grãtar inainte de vacanta mare, iar colegii m-au rugat sa-mi iau chitara cu mine si nu stiu ce sa le cant.

In primul rand m-am gandit la: Valeriu Sterian-Amintire cu haiduci. Cam ce alte cantece s-ar potrivi? Sugestii? :)

:) Da tu ce stii sa canti? Cred ca e mai bine sa iti faci o lista cu melodiile pe care le le stii tu deja!

Invata melodiile de la Vama Veche (Hotel Cismigiu, Vara asta, Vama Veche, Calul din Marlboro, Ana, 18 Ani, etc.) ca sunt usoare si merg bine la ocazii de genul asta :) Si o sa le dai pe spate pe toate fetele :)

Guest DoomShadow
Invata melodiile de la Vama Veche (Hotel Cismigiu, Vara asta, Vama Veche, Calul din Marlboro, Ana, 18 Ani, etc.) ca sunt usoare si merg bine la ocazii de genul asta smile.gif Si o sa le dai pe spate pe toate fetele smile.gif

Intreaba-l daca vin si profesori :)

Slayer :)

Daca nu vor.....mai adaug la cele spuse Cargo , Celelalte Cuvinte , Pasarea Colibri (astea prindeau bine mai demult....) .

Bine spus Korko.

Canta Slayer ca raman masca colegi :)

Si pe mine ma bat colegi la scoala sa aduc chitara...dar nu ma complic ca.

O sa ajungi la un moment dat sa iti ceara unul chitara, apoi altu si tot asa, pana incep sa traga de chitara si apoi sa vezi ce frumos e...

Eu la finalul clasei a 10-a in liceu, la ceremonie, am cantat Set The Controls for The Heart of The Sun de la Pink Floyd si lumea era ce gen :):):):D .

A fost foarte greu, a trebuit sa-mi bat capul cu toti taranii din sala care n-aveau nici o treaba cu rock sau chitara, ba cu Pink Floyd, dar pentru mine a fost cool ca a fost prima mea cantare live, ever. Mi se dezacrodase chitara si eram foarte panicat ca nu aveam unde sa o acordez (eram si eu mai incepator) si pana la urma am improvizat asa weird, si psihedelic ca sa nu se auda ca era cam dezacordat. :D A sunat ca un fel de Interstellar Overdrive Freakout.

Eu nu cred ca este o idee buna sa canti orice in fata unei clase de liceu in afara de chestii cunoscute gen Knockin' On Heaven's Door sau din-astea.

La picnic era mai misto pentru ca mergeam intr-un loc mai izolat cu prietenii mei si cantam chestii mai marfa. Faceam versuri pe loc despre profi si chestii de prin jur si era funny. Aveam un Roland MicroCube pe baterii si am cantat cu electrica in mijlocul unei paduri, cu gain la maxim. Era destul de greu de crezut. :D Se auzea misto cu acustica padurii.