DraculVaDomni Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Adi, ati incercat sa faceti reclama la postul local, si la radio ? Eu de eram din Galati sigur veneam Bafta in continuare.
Fictum Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 nu am incercat...dar nici nu dispunem de un fond asa mare pentru publicitate(e publicitate la bar pana una alta ) Pana acum 3 concurenti si 2 la recital Dani,tu esti unu din cei cu recitalul O sa pun afise prin oras,o sa vedem rezultatul...nu as vrea sa se amane. Pentru cei mai speriosi...modific si probele 15min in care sa arati ce stii!!! Fara melodii impuse de noi,fara intrebari...daca vrei sa aduci un negativ e in avantajul tau ca da bine in fata prietenilor tai si a celor prezenti Mai mult de atata nu am ce face...doar sa zic:cine ajunge primul la bar primeste chitara
Fictum Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 (edited) je Ma bufneste si rasul...eu imi cer scuze de pe acuma daca nu o sa se tina,eu am incercat.Tot ce stiam eu ca si chitaristi in Galati am avut grija sa afle...Sa nu disperam totusi, mai sunt 2 saptamani Edited May 16, 2009 by Fictum
dani Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 "eu imi cer scuze de pe acuma daca nu o sa se tina,eu am incercat"..e vb de concurs?>...sau de tine facand demonstratie?
DraculVaDomni Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 nu am incercat...dar nici nu dispunem de un fond asa mare pentru publicitate(e publicitate la bar pana una alta ) Pana acum 3 concurenti si 2 la recital Dani,tu esti unu din cei cu recitalul O sa pun afise prin oras,o sa vedem rezultatul...nu as vrea sa se amane. Pentru cei mai speriosi...modific si probele 15min in care sa arati ce stii!!! Fara melodii impuse de noi,fara intrebari...daca vrei sa aduci un negativ e in avantajul tau ca da bine in fata prietenilor tai si a celor prezenti Mai mult de atata nu am ce face...doar sa zic:cine ajunge primul la bar primeste chitara Cel mai ok ar fi sa faceti pliante si sa le impartit la oameni pe strada, eu asa fac cand are vre-un concert Cadett sau alti prieteni de-ai mei din oras Incercati sa dati si massuri pe messenger poate reusiti sa strangeti oameni. Bafta in continuare.
dani Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 am mai vb si eu cu catziva si i-am invitat la comcurs:)sper sa apara catziva. pana la urma se face pe 29 da?(ma speriasem ca e pe 22 ca atunci o sa fiu plecat pe la munte) spor la treaba
DraculVaDomni Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 am mai vb si eu cu catziva si i-am invitat la comcurs:)sper sa apara catziva. pana la urma se face pe 29 da?(ma speriasem ca e pe 22 ca atunci o sa fiu plecat pe la munte) spor la treaba Sper sa se adune lume ca nu merita sa nu se tina concursul
Neo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 intrebare pt adi......ce chitara o sa se puna la bataie de 450-500 RON ??
Fictum Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 (edited) I.Un Squier nou. II.O curea Warwick(sau similar) III.Un set de corzi cred ca o sa fie Fender (inca nu stiu precis) Edited May 17, 2009 by Fictum
Guest JeeFo Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 ah..frumos...m-as fi bagat si eu..dar..sunt din focsani..si daca doamne fereste( sau ajuta) as castiga...ar fi mai rau..deoarece as prefera sa castige cineva care are nevoie mai mult de o chitara ca mine ...eu ma multumesc cu ceea ce am asa ca.. sa castige cel mai bun
dani Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 eu zic ca le e rushine sa se bage:)) nu e de ca va fie jena/frica/ sau orice altceva:) important este ca o sa fie distractiv si educativ si pe langa asta poti si castiga ceva sa nu pleci cu mana goala acasa:) asha ca nu mai stati pe ganduri ca nu e negociabil orefta:)))
Fictum Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 (edited) pai o sa fim intre noi acolo...de ce sa le fie jena? poate o sa se mai trezeasca cativa chiar acolo(sper sa nu fie prea tarziu) 5 concurenti si 2 la recital Edited May 18, 2009 by Fictum
Fictum Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 (edited) La recitaluri asa putini??? Se poate canta cu negativ sau pozitiv...sau efectiv o demonstratie Concurentii inca sunt sub limita!!! Curaj ca nu aveti ce pierde!!! Se pot inscrie concurs/recital si cei din Braila sau din toata tara daca au drum prin Galati (trimite P.M. cu numele,prenumele,varsta si nr tel,sa te sun daca nu vii ) Edited May 19, 2009 by Fictum
Guest Granata Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Felicitari pentru initiativa, numai bine, Barni.
Guest arthur_art Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 De curiozitate , cam cati ani au concurentii de pana acum...o medie de varsta
Fictum Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 undeva pe la 20 de ani...cred (sincer nu m-am uitat la varsta,in caietul de la bar,doar ca si numar) Dar nu conteaza nici asta!
Fictum Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Inca astept doritori pentru recitaluri. Sunt putini concurenti pentru 2 zile ,ramane sa vad ce se intampla saptaman asta.
Neo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 pot tine si un recital, si sa particip si la concurs?? :-/
Fictum Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 da..care e ideea? ...din partea mea... Poti anunta la microfon "acum asta e pentru concurs" si apoi "asta e pentru recital" Cum vrei asa faci Nu sunt restrictii sper numai ca esti incepator si nu canti de mai mult de 3 ani(nu e corect fata de ceilalti)
Demos Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Am fost acum cateva zile in Abys , si parca era ceva lume inscrisa . Ady poti spune si tu aici , ca sa stie tot omul , ce amp si ce efecte vor fi ? Multzam
Fictum Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 pai... Amp. Marshall AVT50 (are overdrive si reverb) pedala Marshall JH1 dist/ovd. In momentul asta,sunt 8 inscrisi la concurs-chitara o sa fie cumparata luni. 4 la recital Cei care vor sa vina cu negativ/pozitiv de preferat sa vina cu ele pe stick-pentru o mai buna citire.
dani Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 adi daca mai ai nevoie de o statie(in care se vrea un duel intre participanti sau ceva de genu) te rog sa ma anunti:)
Fictum Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Nu cred...o sa fie 2 baieti care o sa vrea sa faca o cantare la doua chitari (folk)dar nu e problema,bag una direct prin mixer. Nu are rost sa te tarasti cu head-ul si cabinetul pentru o singura piesa,apreciez intentia
acidburnwolf Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 M-am inscris si eu... cant de vreo 2 ani si juma... fara lectii ... sper sa ma primiti:)) intrebare... am un Digitech, Rp250, am efectele pe el... incape intr-un ghiozdan mic... credeti ca ar fi ok sa intru cu el in mixer?:-s adica.. am citit ca nu aveti wah... si eu folosesc... alot.
dani Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 cred ca s-ar putea insa distorsul de pe procesor nu va suna la fel de bine cum suna marshallul jackhamer:)acum na..cum doresti....mai indicat ar fi sa se aduca si o pedala de wah(o pot aduce eu pe a mea daca vrea adi) si se va auzi mai bine:) spor la concurs
Fictum Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 (edited) Nu ma opun la nimic,daca tie iti place cum suna...merge bagat si pe amp,daca tu vrei direct pe mixer,iar nu e problema mea Nu ma pun in calea fericirii voastre! Eu am pus la dispozitie pedale pentru cei care nu au...nu am nimic impotriva poti sa vii si cu un GNX3000(a lu Bogdan) cu amp pe lampa, tu le cari nu eu ,nu e nici o problema 12 concurenti, 5 in recital sigur Recital: Dani -chitara in Greenish Red-folk Eu -chitara in Hathor si Fictum 2 tipi la folk(scuze ca nu le-am retinut numele dar revin) E posibil Bogdan-chitara in Fictum(in functie de cum ajunge de la Bucuresti,daca ajunge in timp util) Edited May 25, 2009 by Fictum
DraculVaDomni Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 (edited) Nu ma opun la nimic,daca tie iti place cum suna...merge bagat si pe amp,daca tu vrei direct pe mixer,iar nu e problema mea Nu ma pun in calea fericirii voastre! Eu am pus la dispozitie pedale pentru cei care nu au...nu am nimic impotriva poti sa vii si cu un GNX3000(a lu Bogdan) cu amp pe lampa, tu le cari nu eu ,nu e nici o problema 12 concurenti, 5 in recital sigur Recital: Dani -chitara in Greenish Red-folk Eu -chitara in Hathor si Fictum 2 tipi la folk(scuze ca nu le-am retinut numele dar revin) E posibil Bogdan-chitara in Fictum(in functie de cum ajunge de la Bucuresti,daca ajunge in timp util) Hopa, ceva miscare prin Galati in sfarsit 12 concurenti Sper sa inregistreze cineva concursul si mai ales recitalul, is curios ce vei canta Adi Bafta cu concursul. Edited May 26, 2009 by Chaos_AD
Recommended Posts