istrategie Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Mi-am cumparat amp-ul asta din Franta acum doua zile si as vrea sa stiu daca pot sa pun pedala sau procesor pe el. Daca merge, va rog sa imi explicati si cum! Am pe el Imput, Aux si Headphones. Thx!
gadjo Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 chitara > efect > amp prin input. dar inteleg ca e un drac cu modelare deci nu iti mai trebuie efecte si pedale cel putin teoretic.
istrategie Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Da, are 11 efecte si o groaza de preseturi. Thx pentru raspuns!
miki Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 vezi ca se gaseste pedala ptr a schimba efectele cu piciorul(footcontroller) scuze,VYPYR 15 NU ARE intrare ptr footcontroller
istrategie Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Stiu ca nu are acea intrare, tocmai de aceea am intrebat daca suporta pedale sau procesoare pe el.
FiveseveN Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 (edited) Vad ca are maner deasupra. Asta inseamna ca nu suporta efecte de rack; doar daca le pui de-a curmezisul. Altfel suporta doua pedale sau mai mult intr-o parte si alta a manerului. Insa daca pui un taburet ceva pe el intai suporta mult mai mult; pare construit destul de solid, cred ca suporta pana la 30Kg de efecte. Peavey Vypyr Users' Manual (PDF) Wikipedia: Guitar Effects Edited April 23, 2009 by FiveseveN
istrategie Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Mai am o intrebare: am un bazait destul de urat pe coarda 6, pe ambele doze. De la ce poate fi?
Sthell Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Da-i cu insecticid. Is durere mare gazele astea vara. --- Unplugged auzi bazaitul? Du chitara la cineva care se pricepe sa-ti faca un setup ok. Daca nu merge fa-i o operatiune de fret levelling.
Recommended Posts