Guest Debaser Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Eu dintotdeauna am trait cu impresia ca Valeriu Sterian canta Amintiri cu Haiduci. Se uita mama la mine urat cand ii zic ca repet "Amintire cu Haiduci, de Vali Sterian" si-mi zice ca o cantau Phoenix, ca o avea pe vinil. Am gasit o inregistrare de la Phoenix(desi vocea imi suna total straina). Deci, cine a cantat-o mai intai?
Danz Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Eu dintotdeauna am trait cu impresia ca Valeriu Sterian canta Amintiri cu Haiduci. Se uita mama la mine urat cand ii zic ca repet "Amintire cu Haiduci, de Vali Sterian" si-mi zice ca o cantau Phoenix, ca o avea pe vinil. Am gasit o inregistrare de la Phoenix(desi vocea imi suna total straina).Deci, cine a cantat-o mai intai? Vali Sterian ( R.I.P. )
midnight rider Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Phoenix n-are aceasta piesa pe vreun vinil.O canta Vali Sterian.Un cover tare fain a facut Raza
DraculVaDomni Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Phoenix n-are aceasta piesa pe vreun vinil.O canta Vali Sterian.Un cover tare fain a facut Raza Am ascultat si eu cover-ul de la trupa Raza, foarte frumos cantat Au aparut si la Antena1 cantand melodia amintire cu haiduci
Guest PhenomenOn Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 (edited) 3.38-2.07 Edited April 24, 2009 by PhenomenOn
Guest mapex Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Eu dintotdeauna am trait cu impresia ca Valeriu Sterian canta Amintiri cu Haiduci. Se uita mama la mine urat cand ii zic ca repet "Amintire cu Haiduci, de Vali Sterian" si-mi zice ca o cantau Phoenix, ca o avea pe vinil. Am gasit o inregistrare de la Phoenix(desi vocea imi suna total straina).Deci, cine a cantat-o mai intai? Piesa apartine lui Valeriu Sterian. Phoenix nu au nici o legatura cu aceasta compozitie si deci nu are cum sa fie pe nici un vinil de-al lor. Ca au mai cantat-o si ei prin concerte cu acordul lui Vali e altceva...
Recommended Posts