minu Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 1. Paste Fericit ! 2. Ideea m-a traznit cand vopseam ouale, ascultand Van Halen. Chitara lui rosie...Ouale rosii...hm....iata ce a iesit
Mr. Marmota Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 frumos .. imi place cum l-ai pus in banda izolatoate
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 sau unu ca stratu lu malmsteen Scalloped egg! =))
Cursedone Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Scalloped egg! =)) LOL :) eu ma gandeam la urme de muscatura road worn egg
minu Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Ce misto !! Pai l-am pus asa ca in cu ajutorul benzii am tras liniile asa drepte Si a ajutat procesul deci merita un loc in poza.
DraculVaDomni Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Pai l-am pus asa ca in cu ajutorul benzii am tras liniile asa drepte Si a ajutat procesul deci merita un loc in poza. Eh, mie nu mi-a trecut ieri prin cap sa fac un Frankenegg, dar mi-am batut joc unpic de un prieten [asa ca in prieteni ], am spus ca ii fac un portret de-al lui pe ou, si a iesit un Emo egg .
Recommended Posts