Guest JeeFo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://guitarshop.ro/produs.php?pid=618 este buna de ceva aceasta chitara?...in general stiu ca Dean au chitari bune... nu planuiesc sa o cumpar...am doar curiozitatea sa aflu daca e buna
Mosh Craciun Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 incearca sa vezi..dar la banii astia nush cat de buna ar fi.. n-am pus mana sa vad dar pretu uneori spune multe. parerea mea.
PlayerUnk Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://reviews.harmony-central.com/reviews...ars/EVO+XM/10/1 best try before buy..chiar si daca nu cumperi..o experienta in plus
Vulgar_display_of_Alex Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a, Dean EVo; Am pus si io mana pe ea; avea un prieten; E o chitara bunicica; Intradevar, am auzit si eu ca DEAN fac chitari bune( de aceea mi-am luat si eu una ); dar gandeste-te ca aceasta chitara, la acest pret, nu este o chitara pentru un viitor indelungat; Adik, oricum, are nevoie de nishte reglari dupa ce ai cumparat-o... m... mi se parea ca potentiometrele de exemplu nu sunt asha de stabile; plus... la mana e putin incomoda la stanga; poate o doar parerea mea; pur si simplu nu prea mi-a placut griful; In fine, e oricum bunicica; dar, asha cum au spus colegii mei, dute si probeaz-o, inainte sa cumperi;
Guest JeeFo Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 da...din pacate..sunt din Focsani ...si trec foarte rar prin alte oras...dar..oricum...am intrebat de curiozitate...nu ca as planifica sa o cumpar... si..mersi pentru raspunsuri
Fictum Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 (edited) http://guitarshop.ro/produs.php?pid=618 este buna de ceva aceasta chitara? ...in general stiu ca Dean au chitari bune... nu planuiesc sa o cumpar...am doar curiozitatea sa aflu daca e buna asta ca sa mai faci un topic? Fiecare chitara e buna..depinde cum privesti problema...e buna pentru banii aia...pentru o suma mai mare nu mai e buna. Edited April 3, 2009 by Fictum
karpi Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 In general , pot fi foarte bune si pot fi si foarte proaste . Daca ne luam dupa reclama am vazut cativa artisti vestiti cu Dean Guitars , ( cate o perioada cat o fi tinut contractul de promovare ) asa ca nu se stie exact .Lucru valabil in cazul a oricarui "brand" fara exceptie.
grind25 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 am avut eu un dean din asta si merge suoer bine dupa parerea mea. Are un sunte acceptabil pentru n stil mai agresiv. Nu incerca sa canti brit-rock sau indie cu ea ca nu merge ...sunetul e mai de rock mai heavy. Are doze bune si la a mea nu intra in rezonanta... dar asta e de la chit la chit, ca la astea sub 10 mil nu e sigur nimic. Dar daca vrei in viitor sa iti iei asa ceva nu ezita ca e o chitara buna.
Recommended Posts