www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Hb, 14 Februarie In Club Viking


cearny
 Share

Recommended Posts

Trupa HB va asteapta marti 14 februarie in Club Viking la un concert heavy metal!

 

Concertul incepe la ora 21:00, cu trupa Ăia din Brasov in deschidere. Pretul biletelor este de 5 lei.

 

De asemenea, alaturi de noi vor canta si baietii de la 8'o Clock.

 

Va asteptam pe toti cu drag si cu o mare pofta de cantat live :) Stay Heavy!

88hb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest om__bun

va asteptam cu prietenele :)

 

prietene n-avem..ca suntem urati... :) ..dar daca mai e vreun coleg doritor,vin si io sa acult muzica si sa beau vreo 3-4 beri... :)

Edited by om__bun
Link to comment
Share on other sites

Ce sa zic..am ajuns acasa mai devreme ca n-am mai stat si la 8 O clock. Raceala asta is killin' me :(.

 

AiA din Brasov au cantat primii. Au cantat frumos... ceva in genul Vama Veche, mai cu feeling :). Si cu versurile au stat bine. Parerea mea e ca au cantat cam mult, dar deh, au venit tocmai de la Brasov si ii intelegem.

 

Apoi au intrat HB pe scena. Au pornit, palm mute, coi cat cuprinde pana cand totul s-a oprit deoarece stativul cu crashul a cazut. S-au chinuit baietii un pic, pana la urma l-au pus. Si au pornit, a doua oara. Fo' 2 melodii, apoi Glory Days. Au mai fost niste coveruri.. The Trooper, Enter Sandman, The Call of Kthulu, For Whom The Bell Tools si la final Livin' After Midnight. Per total au suna foarte bine. Niste mici greseli, cred ca datorita emotiilor. Publicul destul de receptiv si bland. Cosmin a fost "vedeta" serii, zic eu.

 

Poze... asteptam de la michel, ca a tot facut :).

 

MEGA ROCK PLETOS !!! :)

Edited by hihi
Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Ce pot spune...A cam zis Hihi tot ce era de zis...

 

8 o'clock au sunat surprinzator de bine...Sunt talentati oamenii, dar nu le-ar strica mai multa variatie de genuri ale melodiilor abordate.

 

H.B....cu siguranta este cel mai bun concert al lor la care am asistat...Tineti-o tot asa, mai baieti, ca o sa ajungeti mari!

 

:)

 

A fost o seara mai mult decat grozava.

Link to comment
Share on other sites

Va rog din suflet sa ma iertati dar sunt foarte obosit acum sa mai postez pozele ... maine in limita timpului disponibil am sa postez ... am si filmat un pic de la HB .. o sa vad maine ce si cum.

 

A fost o seara surprinzator de placuta ... un repertoriu foarte variat si instrumentisti foarte buni la toate trupele prezente pe scena ... inafara de HB celelalte doua trupe au fost in prima auditie pentru mine si mi-au placut foarte mult. Pentru HB a fost un concert foarte reusit ... nu stiu daca cel mai reusit (eu asa inclin sa zic .. ca a fost cel mai bun din cate am ascultat eu pana acum) ... sunet bun si piese mai bine lucrate .. trupa a inceput sa se sudeze si se simte asta ... da, au fost si mici scapari datorate emotiilor (cineva a fost un pic cam incordat la o piesa) dar tinand cont de restul cantarii cred ca nu merita bagate in seama acele mici ezitari ... bravo Alex, Adi, Cearny, Preo si bineinteles Cosmin care a reusit sa se desfasoare in sfarsit un pic mai bine.

 

Pe ceilalti nu-i cunosc .. inafara de Rendox aici pe forum ... dar ii felicit pe toti pentru preastatie.

 

Bafta si concerte multe .. hmm .. la care sa fiu prezent...

Link to comment
Share on other sites

Guest Mircea19

.. hai ca scriu si eu.. eu am plecat primu aseara.. pt ca acum sunt deja la servici ,, :)

 

-deci.. trupa "Aia" din pitesti sau brasov.. -- au sunat bine, legat , simplu si eficient.... mi-au placut cateva piese... totusi dupa o ora de concert m-a luat somnu... semanau destul de mult piesele intre ele......dar per total pt cine gusta genu asta mai directia 5 sunt ok baietii.

 

-"Hb"... se intampla si la case mai mari.. asa ne-am dat seama ca nu faceti playback... :)) .... ( asta apropo de cinel)... baietii au cantat foarte bine.... cred ca a fost cel mai bun concert al lor... cosmin a comunicat foarte bine cu publicu.. oricum a fost beton... din pacate a trebuit sa plec.. la ora 11.. ca aveam servici... hb inca erau pe scena cand am plecat....

 

 

-si 8 o'clock ... .am vazut doar proba de sunet.. concertu cred ca a inceput pe la 11:30... si prefer sa nu ma pronunt in nici un fel.. pt ca nu cred ca e corect.. :)-- oricum am impresia ca nu au cantat rau...

 

-cam atat....

Link to comment
Share on other sites

Da si mie mi s-a parut reusit... chit ca nu am stat pana la capat din motive subiective (fum si oboseala), m-am simtit bine.Call of the Ktulu m-a surprins, mici greseli din partea lui Cearny, dar insesizabile, poate din cauza faptului ca era prima oara cand folosea "noul" grif :)

 

Adi si Cearny au avut o seara la inaltime, Alex si cu Preo au dus totul bine, si Cosmin era in elementul lui :)

Link to comment
Share on other sites

Sincer venisem pt HB pt ca pe "AIA" ii mai vazusem si stiam ce presteaza si nu ma atrageau cu nimic. Gherle sunt si la case mai mari si nu e asa important mai ales daca atmosfera concertului e reusita (nu incurajez gherlele dar la stilul lor nu se simt asa mult cum s-ar simti la un progresiv). Piese in forta si bine gandite insa am ramas cu senzatia ca pot mult mai mult la capitolul compozitie/executie. Io nu-s amator de pre multe coveruri insa asta e decizia trupei desi au ieist excelent piesele respective. Din nou, felicitari pt un concert reusit si sper sa se vada o evolutie (deh, pt mine era primu concert HB).

 

 

PS: Cearny, ne vedem peste 2 luni jumate-3. :)

Link to comment
Share on other sites

Kid's don't try scalloping your guitar's neck and then having a gig two days later :) You might totally screw the bends :)

 

Mersi mult de video, Michel :)

 

Si doresc sa le multumesc, din partea intregii trupe, mult baietilor ĂiA pentru prezenta lor acolo, ati fost tari :beerhcug: same goes for 8'o'Clock, la mai mari si mai bune!

Link to comment
Share on other sites

michele, merci man, nu te cunosc dar merci, te mai asteptam.. si vrem sa te cunoastem... noi...

baietii de la HB, Aia, Morrison merci si voi ca am fost prin zona, sper sa mai avem ocazia sa o dam e gard impreuna.. si ... de ce nu, un jam.. dar facem ceva la mijloc asa....:)) ca gen muzical evident..

Link to comment
Share on other sites

michele, merci man, nu te cunosc dar merci, te mai asteptam.. si vrem sa te cunoastem... noi...

baietii de la HB, Aia, Morrison merci si voi ca am fost prin zona, sper sa mai avem ocazia sa o dam e gard impreuna.. si ... de ce nu, un jam.. dar facem ceva la mijloc asa....:)) ca gen muzical evident..

Cu multa placere ... pai nu ne cunoastem dar ... de vazut cred ca m-ai vazut .. cred ca am stat langa prietena ta ... doamne .. te sorbea din ochi :) .. In seara asta nu pot sa ajung (cred) ... oricum succes la cantare si atmosfera placuta acolo ... Bafta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.