Guest Un10n Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 vreau sa imi iau aceasta chitara http://www.muzica1.ro/product_info.php?cPa...products_id=262 . Sunt incepator si vreau sa invat sa cant pe ea.. e ceva de capu' ei? isi merita banii?? astept pareri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 daca tot iti vine sa dai 335 de lei, mai pui un pic si te duci la Muzica jos si ia-ti un Hohner acustic la 400 lei. am un model din ala si suna de rupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Un10n Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 eu vreau pareri strict despre aceasta chitara...vreau sa imi cumpar cat mai repede k sunt nerabdator sa invat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Strict despre acea chitara, si foarte pe scurt. = caca. Cu atatia bani iti poti lua un hohner, ca mai sus, sau un Hora Eco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Un10n Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 acum mai am o intrebare..ce lemn este mai bun?? mahon sau placaj tei sry de intrebarile de noob... eu ma gandesc ca orice lemn este mai bun decat placajul de tei..sau ma insel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 (edited) daca vrei o chitara buna si ieftina iti recomand tot hohner.eu am una si e de vanzare ca mai am 2-a acustice f bune acasa si asta ii cam nefolosita. e vb de chitara http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=1 .suna bine.pretu e 400ron.o sa postez si un demo putin mai incolo trasa cu un sm58 demo.mp3 Edited March 22, 2009 by vektor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Un10n Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 acum mai am o intrebare..ce lemn este mai bun?? mahon sau placaj teisry de intrebarile de noob... eu ma gandesc ca orice lemn este mai bun decat placajul de tei..sau ma insel? daca vrei o chitara buna si ieftina iti recomand tot hohner.eu am una si e de vanzare ca mai am 2-a acustice f bune acasa si asta ii cam nefolosita. e vb de chitara http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=1 .suna bine.pretu e 400ron.o sa postez si un demo putin mai incolo trasa cu un sm58 perefer sa imi cumpar o chitara noua...si din craiova...nu vreausa ma complic cu transportul... ps: chitara behringer de care am zis eu are trus rod?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 perefer sa imi cumpar o chitara noua...si din craiova...nu vreausa ma complic cu transportul... ps: chitara behringer de care am zis eu are trus rod?? Da toate chitarile au truss rod Si eu am sa iti dau acelasi sfat.Mai de graba iati o chitara mai buna ca Hohnerul ala, pe mine unul m-a uimit cand am ascultat demoul postat de Mosh Craciun. Chitarile Beringher sunt de rahat. Nu vrea nimeni de aici sa te indrume rau. Pararea mea este sa mai astepti putin si sa iti iei o chitara mai decenta, pt ca asa am facut si eu la inceput, exact ca tine, nu aveam rabdare si cu chestia asta nu ajungi decat sa zici mai incolo "Bah ce prost am fost ca m-am grabit", si in plus daca acum inveti sa canti, daca chitara ii proasta numa te vei chinui si vei ajunge sa o dai dracu de chitara si sa te apuci de pescuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 scuze..credeam ca e numai chitara... eu ma feresc de behringer..iar ca chitari nush..cu siguranta nu m-as duce pe behringer. ia-ti un taylor sau un martin ca alea cu siguranta is bune. la 16mil am cantat pe hohner de am crezut ca ii chitara de 2000$ . eu unu m-am convins de calitatea instrumentelor facute de hohner. daca ar fi sa-mi iau o chitara (chiar si electrica) iefinta si buna as merge pe hohner. NU incerc sa te conving sa imi cumperi chitara. eu ti-am zis parerea mea. inca un demo numai cu chitara si putin reverb din cubase demo_01.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarmaniak Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 Eu am cumparat de la muzica din craiova o acustica Johnson EST.1993 sunt foarte multumit de ea pe ea am invatat sa cant .Nu e cine sitie ce firma dar mie imi place chitara nu se dezacordeaza e foarte buna acum treaba ta eu ti-o recomand cu caldura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Un10n Posted March 22, 2009 Share Posted March 22, 2009 la ce pret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts