lightfrets Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 (edited) Vreau sa-mi cumpar un les paul. Nu am bani nici de gibson, nici de epiphone. Asa ca vreau sa-mi cumpar o aria, mai exact Aria PE - STD de la mc music. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=969 . Asta costa 750 de ron. Si vroiam sa-i schimb dozele cu 2 alnico II pro de la seymor duncan. Ce parerea aveti? Sa fac asta? Sau sa strang bani sa-mi cumpar macar un Epiphone dala standard. Hmmmmm... astept pareri. Orice idee este bine venita. A si nu imi dati sfaturi cu Ibanez, ESP, LTD, Dean, chitari ascutite cu diferite forme, cu tot felu de dastea. Edited March 22, 2009 by Cosu schimbat titlul topicului
pulbur Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Si eu vroiam sa imi cumpar una intr-o vreme,dar am renuntat la idee...Din cate am inteles nu e ''Solid body'' :The PE Limited offers semi hollow body construction, for increased resonance and sparkle and the PE Inspire is made in our renowned custom shop in Japan.
Guest Geliraden Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 (edited) Toate firmele care le-ai enumerat acolo ca nu vrei sa auzi de ele fac si chitari cu forma de LP, asa ca nu te lua doar dupa numele firmei. Daca ai cum, mergi si testeaza, poate ai surprize placute. Nu am testat decat modelul LP de la Ibanez (nu mai tin minte exact numele modelului) si suna foarte bine si e comoda, singurul dezavantaj (si e doar parerea mea) e ca are doze active. Dar daca vrei rock, metal, etc. iti prinde bine, desi iti depaseste bugetul cu vreo 500 ron. Oricum, nu te limita la doua-trei firme, cauta si probeaza cat mai mult. P.S.: Arunca un ochi si la firma Vintage, fac LP-uri foarte faine si destul de accesibile ca pret. Edited March 22, 2009 by Geliraden
Demos Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Cum a spus si colegul Geliraden , chitarele Vintage sunt bune ( este una de vanzare la mica publicitate ) arunca un ochi aici http://www.muzikia.ro/index.php?page=shop....op&Itemid=1 ps : vezi ca Dean fabrica si chitare cu forma de Lp
Silviu_i Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Eu am un Vintage V100 Lemon Drop (Les Paul) si iti spun sincer ca bate Epiphoneul.
DraculVaDomni Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 (edited) Uite ceva sample-uri pentru Vintage V100 Lemon Drop (Les Paul), e chitara lui slash93 LE: slash93 canta la chitara Led Zeppelin - Rock`n`Roll Deep Purple - Smoke On The Water Edited March 22, 2009 by Chaos_AD
lightfrets Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Vintage pare a fi foarte interesanta. multumesc
Guest Geliraden Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chiar astept si eu sa imi vina comanda, un Vintage V100 Ice Tea Bafta la cumparaturi si indiferent ce chitara iei, s-o stapanesti sanatos
Demos Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Chiar astept si eu sa imi vina comanda, un Vintage V100 Ice Tea Bafta la cumparaturi si indiferent ce chitara iei, s-o stapanesti sanatos a... review
Guest Geliraden Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Review urmeaza cand imi primesc chitara, ca deja stau de vreo 5 saptamani dupa ea si am inteles ca mai dureaza o saptamana Anyway, can't wait
Recommended Posts