SKU Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 http://www.trilulilu.ro/sor_23/180c2100973e24 Minutul 2 haha a si rog copilasii sa nu-si verse frustrarile aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 (edited) lumea vorbeste ca esti maritata... :rotfl: .. de parca ar fi loc de dubiu. Edited March 16, 2009 by gadjo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 (edited) :) veche melodia parca il si vad pe dl. szekely: muaaa ce ratatii ias omora pe toti!!111 jajajaj Edited March 16, 2009 by Cursedone Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Cred ca am mai auzit asa ceva acum ... poate vreo 10 ani, poate ceva mai putin ... lumea vorbeste ca esti maritata... :rotfl: .. de parca ar fi loc de dubiu. traducere in romana : lumea [ne] vorbeste, [pentru] ca esti maritata ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted March 16, 2009 Author Share Posted March 16, 2009 Ma intreb cati de aici care au ascultat manelele alea vechi cand au aparut sunt destul de sinceri cu ei sa recunoasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted March 16, 2009 Share Posted March 16, 2009 Nu mi-au placut niciodata.. am ascultat la un mom dat cateva ore ca ma distrau versurile dar dupa aia orice prostie devine repetitiva. In schimb mi-a placut euro-dance-ul si inca imi place. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ccpascu Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 (edited) Basul e destul de meserias. Sunt curios daca e facut din clapa sau e basist adevarat. In general au instrumentisti foarte buni si cred sunt artisti main-stream care au invatat de la ei. Edited March 17, 2009 by ccpascu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 muaaa ce ratatii ias omora pe toti!!111 jajjaja nare rost sa spun daca imi plac sau nu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 Erai tu pui cand au aparut astea nici nu ai avea de unde sa-ti placa Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Erai tu pui cand au aparut astea nici nu ai avea de unde sa-ti placa ca ai fi tu vre-un supravetuitor al regimului comunist Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 (edited) Ce legatura are Edited March 17, 2009 by SKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 mmmda.... nici eu nu traiam pe vremea cand Judas Priest rupea scena in Japonia, asta ma opreste sa ii apreciez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted March 17, 2009 Author Share Posted March 17, 2009 (edited) Nu dar mie nu-mi plac astea pentru ca le apreciez. Nu le apreciez in nici un mod dar mi-aduc aminte de acele vremuri si atat. Astea fac parte din acele lucruri care ma fac sa-mi aduc aminte de vremurile alea insorite adica trebuie sa fi trait perioada pentru a avea anumite sentimente. Fii sigur ca daca traiai cand au aparut judas acum ii simteai altfel. Comprendre amigo? Edited March 17, 2009 by SKU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 io de apreciat nu ii apreciez ca nu ii cunosc si nam auzit de ei pana azi ,,, si de placut .. nu prea imi plac... + ca au un aer de manele desi este mai instrumental si mai apare si o chitara si cate ceva aduce a manea--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 io de apreciat nu ii apreciez ca nu ii cunosc si nam auzit de ei pana azi ,,, si de placut .. nu prea imi plac... + ca au un aer de manele desi este mai instrumental si mai apare si o chitara si cate ceva aduce a manea--- Tu chiar nu gandesti inainte sa scrii ceva pe forum ? Te rog sa nu te mai bagi in discutii cu subiecte despre care nu ai nici cele mai vagi idei. Considera-te avertizat. @SKU, stiu exact ce vrei sa zici, toti [in limite rezonabile] am fost pe acolo, doar ca unora le e frica sa isi aduca aminte sau sa recunoasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts