Doctor X Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Alo, chitariștii!!!! Adunareaaaaaaa!!!! http://www.bestfest.ro/editia2009/romana/b...j/32/index.html
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Fuck ya!... Santana si Motorhead la vara
guitarmaniak Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Se pare ca si anul acest va fi interesant deci mai pot sa ma duk si la Santana.foarte tare!
marcianpetrescu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! In sfarsit !!! a venit ! Eu astept sa vina Santana din 1986, de cand l-am descoperit !!! La acest concert o sa ma duc ! era mai bine sa se fi facut un concert special cu el !!! intr-o arena mare, sala mare... Bine ca a venit !!! Sper sa cante din alea adevarate si sa lase pop-ul mai la coada !!! Marcian
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Bine zice don' marcian... ca daca nu ne canta un soul sacrifice si un blues for salvador io ii arat obrazu... "pai bine ba mustaciosule... vii aici odata la 40 de ani si nu canti si tu ceva ? "
gadjo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 ia sa vedeti voi cum se umple de martalogi si incepe lumea sa dea din maini doar la maria maria
marcianpetrescu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Sper sa nu se intample asta !!!! Poate face si el o intrebare... ca sa stie cam ce cere lumea de la el... eu asa as face ! Vorba bancului cu Santana... " Domnule , imi place la nebunie Santana, sunt un MARE FAN al lui, dar este acolo UNUL MUSTACIOS CU O CHITARA, CARE SE BAGA MEREU IN SEAMA, MA CALCA PE NERVI !!!...." Daca o sa urle lumea la el si o sa ceara piese, poate chiar pe niste pancarte mari... cred ca o sa faca ce trebuie si o sa cante 90% piese clasice si doar 10% piese noi ! Sper sa nu se suceasca programul...
guitarhero1957 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Ceva detalii despre setlistul ultimelor concerte puteti gasi aici: http://www.santana.com/ontour/pasttours.asp Se pare ca ne vom delecta cu Maria Maria, Soul Sacrifice, Corazon Espinado, Oye Como Va ... daca suntem norocosi prindem si un Samba Pa Ti.
Cursedone Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 @apocalipsa pai presupun ca e headliner pe ziua respectiva, deci vreo 1 ora jumate - 2 personal imi plac prea putine chestii de la el da stiu un prieten care il apreciaza f mult
Matei Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 @apocalipsa pai presupun ca e headliner pe ziua respectiva, deci vreo 1 ora jumate - 2 personal imi plac prea putine chestii de la el da stiu un prieten care il apreciaza f mult MOVISTAR ARENA SANTIAGO, CHILE 2/27/09 WOODSTOCK CHANT 1. SOUL SACRIFICE 2. AFRICA BAMBA 3. MARIA MARIA 4. FOO FOO 5. VIVE LA VIDA 6. BATUKA/ NO ONE TO DEPEND ON 7. SAMBA PA TI 8. PRIMAVERA 9. TABOO/ OPEN INVITATION 10. HAVANA MOON 11. 4 ELEMENTS/ AFRICA IN AMERICA 12. LORD�S PRAYER/ YALEO 13. LOVE OF MY LIFE 14. CURACION 15. BMW/ GYPSY QUEEN 16. OYE COMO VA 17. SPARTACUS/SMOOTH/ DAME TU AMOR -ENCORES- 18. CORAZON ESPINADO 19. JINGO
gadjo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mi-am luat bilet pt ziua cu asta.. ma bate gandul sa ma duc cu un banner pe care sa scrie 'Singers ruin your tracks. SOLO ALBUM PLS!'
gadjo Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 vor fi si la intrare dar nu stiu daca e bine sa mizezi pe asta.. in principiu sunt totusi garla. spatiul este maricel la romexpo
Recommended Posts