pixy Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 (edited) studio update nr 3: http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseact...logId=475598992 www.myspace.com/dodiez Edited March 9, 2009 by pixy
laurocontis65 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ai fi putut sa sari peste clipul nr3, si era super ok!
varu' maftei Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Buna treaba, bafta in continuare ! Ce studio e, by the way ?
Dark_star Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mult succes baieti... asteptam materialul final. :)
pixy Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 clipu nr 3 mi se parea un pik funny(era dezorientat total) si am zis sa-l las si pe ala. @varu' :studio attic,are reclama pe aici pe forum , da-ti un search mult succes baieti... asteptam materialul final. :) mai e mult pina departe maestre ,pina una alta ne delectam cu short clips.
Silviu_i Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ai fi putut sa sari peste clipul nr3, si era super ok!
Susceptor Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Clipu' 3 arata si o parte din atmosfera de studio, nu trebuie sa fie totul tras ceas ca si cum toti ar fi roboti.
Metabog Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 (edited) Clipu' 3 arata si o parte din atmosfera de studio, nu trebuie sa fie totul tras ceas ca si cum toti ar fi roboti. De acord, e cool. Arata super studioul, ce studio e? Din cate aud tobele sunt mixate superb. Edited June 8, 2009 by Metabog
pixy Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 De acord, e cool. Arata super studioul, ce studio e? Din cate aud tobele sunt mixate superb. www.studioattic.ro
Vladimir Tepes Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Nu cred ca ar fi indicat sa pun eu o frantura din orele petrecute in studio, nu cred ca m-as alege cu 2 minute cenzurate de la sine Clipu' 3 arata si o parte din atmosfera de studio, nu trebuie sa fie totul tras ceas ca si cum toti ar fi roboti.
Recommended Posts