Dimitriyus Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 am gasit dejava fi Adi Moisoiu noul chitarist Semne Asteptam sa-l vedem pe Adi cu fenderul acolo! Succes!!!
CiocanelBloodyCIocanel Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 am gasit dejava fi Adi Moisoiu noul chitarist Semne nici nu se putea mai bine. succes don' moisoiu!
Guest Tanase Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 va multumim si sunt sigur ca va multumeste si Adi Planul va fi asa, incepem repetitiile, unde va invata piesele alaturi de vechiul chitarist Alfu va avea loc un concertd e adio ptr alfu, in acre vom canta cu Alfu la chitara...pe 8 sau 15 as vrea sa aiba loc apoi continuam trupa cu Adi la chitara sau aandoi pana pleaca Alfu in germania Adi deja asculta si invata piesele de pe site pe alfu il puteti vedea in pe Adi il puteti asculta aici
Guest Tanase Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Urmatoarele concerte: SEMNE: ultimul concert cu Alf la chitara, miercuri 20 mai (maine) in Big Mamou. Orele 21.00. Intrarea libera! TAPINARII: 22 mai BRASOV club Crossroads, orele 21.00, 10 ron intrarea 23 mai CLUJ, Club Zorky, orele 21.00, 10 ron intrarea 6 iunie BUCURESTI, TERASA GREEN HOURS, orele 21.00, nush cat va fi intrarea o zi buna si va asteptam cu mare drag
Guest Tanase Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 poze de la ultimul concert semne cu alf la chitara http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...albumID=1047198
Guest Tanase Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Vineri si Sambata va avea loc in Vama Veche si Costinesti evenimentul intitulat 2 in 1, ce va uni pe scena cele doua trupe in care Adrian Tanase presteaza muzical. Tapinarii si Semne vor canta impreuna atat in Hand Vama Veche (pe 14 august, orele 21.00, 10 ron intrarea) cat si in White Horse-ul din Costinesti (15 august orele 21.00 intrarea libera). va asteptam la amandoua
Guest Tanase Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Iata ca ne-am intors din micul turneu de 2 zile cu Tapinarii si Semne, 2 in 1, mi-e lene sa fac o cronicutza acum, poate mai incolo, dar deocamdata am pus 2 filmuletze pe youtube, si unul de la RAzna A fost primul concert pe scena al lui Razna si penultimul al lui Cornel, iata si iata si si tot si am pus si poze noi pe myspace: Uite si o piesa nou noutza semne numita ,
Recommended Posts