George Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Vand chitara Jack&Danny forma Les Paul. Este cumparata din magazinul Music-Store Köln personal. Am ales-o pe cea mai bine finisata dintre cele care nu falsau si nu aveau alte defecte. Mai tarziu m-am interesat si am aflat ca e modelul YC-LC3, corp din alder cu multi-binding. Poze cu ea inca nu am, o sa fac foarte curand, imediat ce fac rost de camera. Chitara este impecabila, arata exact ca in poza asta pe care am gasit-o pe net, fara case binenteles. Dozele originale sunt acum pe la Felix, iar pe chitara am pus un set Seymour Duncan SH4 JB in bridge si SH2 Jazz in neck. Ele sunt tot "gold" (gold covers) si se potrivesc cu restul hardware-ului. Cheile sunt de calitate. In momentul asta chitara suna fenomenal, nici nu vreau s-o dau dar am nevoie de bani ca sa achit alta chitara Pretul este de 14 milioane rol. Nu negociez ptr ca am deja client in februarie ptr 13 500 000. Dar am nevoie de bani cat mai repede.... Contact la tel 0721337738 , george_marin_2005 la Yahoo! sau magnolialounge la AOL/.Mac (AV) Multumesc.
George Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 omg unde erai acu 6 luni ?? Pai acum 6 luni nu aveam alta
George Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 (edited) Am reusit sa fac niste poze cu un telefon mobil. Am avut noroc de o zi frumoasa cu soare Edited January 26, 2006 by George
cearny Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 omg unde erai acu 6 luni ?? Asa zic toti George...omule... zi-mi te rog ca un ESP Eclipe e mai bun ca sa nu fac vreo prostie
malex Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Asa zic toti George...omule... zi-mi te rog ca un ESP Eclipe e mai bun ca sa nu fac vreo prostie o sa ma injure George... Cearny, mergi pe ESP
George Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 o sa ma injure George... Cearny, mergi pe ESP Nu te injur, dar bag mana in foc ca nu o sa sune mai bine. Probabil ca la aspect o sa fie mai tare totusi.... Vorbim de o diferenta destul de mare de pret. Cat a diferenta, 1000 E ?
malex Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Cat a diferenta, 1000 E ? Cam asa, esti p-aproape Da' io tot zic ca merita ... daca ai banii aia si vrei sa-i prapadesti , poti sa-ti iei o scula care, in principiu, poti s-o lasi mostenire Oricum, bafta (si io am vandut toate sculele ca sa-mi pot plati ESP-ul ala care tot intarzie, 'tu-le muma-n coor) Marfa Schecter-u'
Recommended Posts