bellzebut Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 sal, ieri am cumparat cartea ta. nu mi se pare scumpa deloc. am inceput sa invat din ea. am unele nelamuriri. daca nu e nici un deranj as fi onorat sa dai add la mist3ar@yahoo.com. poate imi poti raspunde la cateva intrebari (un autograf ceva), btw sunt clujean Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 sigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxes Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Intrebare: De ce ai ales sa pui sweep picking? Sau de ce de la inceput? Mie mi se pare o tehnica mai avansata sa-i zicem (care poate descuraja). Intreb pentru ca la mine a fost mai simplu sa invat gamele bine cu alternate ca-i mai simplu pentru ca nu trebuie sa constientizezi asa mult ce faci cu mana de picking si apoi sweep a inceput sa vina mai de la sine pentru ca deja aveam mana stanga formata. Carte e buna. Mi-ar fi placut sa fie ceva mai vizuala, de exemplu sa arate cum se intrepatrund pozitiile gen asta. Te prinzi si singur destul de repede dar nu cred ca ar strica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CM97 Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 se mai gaseste cartea? daca da, ma puteti ajuta cu un link de unde sa o comand? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 http://chitaraelectrica.blogspot.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allshallfall Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 Salut domnule Andrei Rosulescu . Am citit cu mare atentie ce s-a scris pana acum despre aceasta carte , pe care intentionez sa o cumpar . Nu sunt inca lamurit daca aceasta carte explica ,(nu la modul superficial) prin cuvinte, notiunile de teorie . Tabulaturi ,guitar pro tabs, manuale pdf in engleza , partituri cu exercitii , tutoriale video sunt din abundenta pe net , inclusiv in cartea domnului Adi Manolovici (manual de chitara electrica vol.I ) (pe care am cumparat-o mai demult , dar care este o carte cu partituri (cuvinte doar pe o pagina in prefata). As da si 100 roni sau mai mult , pe o carte care sa explice prin cuvinte(in limba romana) tot ce tine de teoria muzicala. Astept un raspuns si multumesc pentru atentia acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utkuogre Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 As vrea si eu unda daca stiu cum pot Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 1, 2014 Share Posted April 1, 2014 Ia de aici cateva cuvinte http://www.spiruharet.ro/facultati/muzica/biblioteca/5ed8c3ea19afd90aa2c8a02d18860884.pdf Mai gasesti si alte cuvinte pe net .. doar scrie in GOOGLE Teoria Muzicii Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaws Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Felicitări !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Bună seara ! Sunt autorul unei cărți, Chitara, drum spre muzica, in care m-am străduit să fac cât mai firești treptele învățării, mult succes! Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts