Guest arosulescu Posted February 24, 2010 Share Posted February 24, 2010 Multumesc pt interesul acordat cartii mele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Multumiri si felicitari autorului, . Caruia ii dedic aceasta improvizatie. Halls_of_the_Real_Time_God.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 26, 2010 Share Posted February 26, 2010 Multumiri si felicitari autorului, . Caruia ii dedic aceasta improvizatie. multumesc de dedicatie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Inca un magazin pe lista noastra. Este vorba de SC.CONECT MUSIC SOUND SRL din Pitesti. Adresa: Pitesti, strada: Grivitei, Nr.: 15 Tel: 0348.430.793 0348.430.794 0727.734.922 http://instrumente-muzica.ro/contact-us.html Le multumesc domnilor din Pitesti pentru buna vointa. Edited March 17, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 (edited) Magazinul Fly music din Suceava isi anunta colborarea. Sucevenii pot cumpara cartea de aici: Fly Music SRL Suceava str. Stefan Dracinschi nr.1, bl.C2, sc.A, Suceava 720044, Romania http://fly-music.ro/#contact Multumesc domnului Florin Fodor. Edited March 17, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 (edited) sc KVARTETT, dealler autorizat Yamaha, strada Motilor nr 103, Cluj. Tel 0742050637. Multumesc domnului Marius Handabut pentru colaborare. http://www.kvartett.ro/kv01.html Edited March 24, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 pentru clujeni Magazin Play - Horistel Comimpex S.r.l strada Bolyai Janos, Nr. 8 Localitate: Cluj Napoca Telefon: +40264430318 Telefon mobil: 0726359365 Multumesc doamnei Sorina Trif pentru colaborare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 Muzikia din Timiºoara îºi anunțã dorința de a colabora în ideea comercializãrii manualului de chitarã. http://www.muzikia.ro/ S.C. Instrumade S.R.L. Str. Gheorghe Doja, Nr. 6 Timisoara 300195 Romania Email: info@instrumade.ro Telefon: 0040 256 494 590 Fax: 0040 256 494 590 Mulțumesc domnului Zsolt Szabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 (edited) Pentru cei din Drobeta Turnu Severin. Manualul de chitarã se poate cumpãra de la chioºcul de ziare din cartierul Crihala, lângã bazarul Dunãrea. Edited April 4, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 In cel mai scurt timp, cartea se va gasi si la Baia Mare si Satu Mare. Reveni-voi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 In cel mai scurt timp, cartea se va gasi si la Baia Mare si Satu Mare. Reveni-voi. Aºadar, de joi veți putea cumpãra cartea din Baia Mare: MUSIC CENTER BAIA MARE B-DUL UNIRII NR 14 JUD.MARAMUREª TEL.0362 401 698 SAU 0753 488 305 si din Satu Mare: SC MUSIKHAUS ATTILA SRL --str.INDEPENDENÞEI nr.14A ap.54 SATU MARE Mulțumesc domnilor Bertici Nicolae ºi Bertici Attila pentru colaborare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 (edited) Aºadar, de joi veți putea cumpãra cartea din Baia Mare: MUSIC CENTER BAIA MARE B-DUL UNIRII NR 14 JUD.MARAMUREª TEL.0362 401 698 SAU 0753 488 305 si din Satu Mare: SC MUSIKHAUS ATTILA SRL --str.INDEPENDENÞEI nr.14A ap.54 SATU MARE Mulțumesc domnilor Bertici Nicolae ºi Bertici Attila pentru colaborare. O micã rectificare: Magazinul din Satu Mare se aflã pe Bulevardul Traian nr 2. (scuzele mele pentru informația eronatã de mai sus) http://musikhausattila.ro/ http://www.musicdepo.ro/ Edited April 14, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 (edited) S.C SELECT MUSIC S.R.L PUNCT DE LUCRU : ALBA IULIA , B-DUL.TRANSILVANIEI NR. 27 TEL / FAX : 0258 / 817070 MOBIL : 0744-683313 , 0744-675911 , 0720-527123 E-MAIL : roland_alba@yahoo.com http://www.selectmusic.ro/ Mulțumesc domnului Ovidiu Stãnilã. Edited April 15, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted April 19, 2010 Share Posted April 19, 2010 (edited) De miercuri, cei din Oradea vor putea cumpara cartea de la S.C. ELIT MUSIC S.RL. Str. Republicii, nr. 31, et. 2, ap.8 (pe pietonalã vis-a-vis cu Evidența Populației) Oradea - BIHOR Telefon/fax: 0259.422 250 Mobil: 0741.123 436 http://www.magazin-muzica-online.ro/index.php Mulțumesc domnului Papp Attila pentru colaborare ºi, deasemenea, domnilor Bertici Nicolae ºi Art Vandalay care s-au ocupat de acest contact. Edited April 19, 2010 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tayquandrious Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 Nu gasesc cuprinsul in format pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 este,este. http://forums.rgc.ro/index.php?/topic/30517-introducere-in-studiul-chitarei-electrice/page__view__findpost__p__295637 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 De azi ºi în librãria ALPHA strada Samuil Micu nr.3 Cluj. Mulțumesc lui Radu Constanda ºi Cãlin Vasiac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo987 Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Vand cartea cu cd "Introducere in studiul chitarii electrice". Pret 50 ron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Vreau si eu volumul numit: introducere in studiul chitarei. M-am saturat sa stau cu calculatorul in fata ca sa invat, cartea pot sa o car peste tot si sa o tin in ce pozitie vreau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) Vreau si eu volumul numit: introducere in studiul chitarei. M-am saturat sa stau cu calculatorul in fata ca sa invat, cartea pot sa o car peste tot si sa o tin in ce pozitie vreau. Salut Mihai. Ma bucur ca ai ajuns la concluzia asta. Mai mult decat atat, internetul este o sursa neunitara...fiecare spune ce vrea si isi duce sau nu o idee pana la capat . O carte are avantajul acesta! Autorul isi duce ideile pana la capat si din acest demers cititorul poate surprinde multe lucruri bune. Internetul are avantajul abundentei, al costurilor minime, dar are dezavantajul dezordinii totale. Informatia trebuie pusa cap la cap si aici e marea greutate. Acesta este motivul pentru care am si scris cartea (desigur, "punerea cap la cap" sta sub semnul subiectivului... pentru unii este bine pusa cap la cap, pentru alii NU. Asadar ramane de vazut in ce masura ti se potriveste sau nu). Cineva ar putea sa spuna "bine dar descarc o metoda de pe net care este pusa cap la cap". Asa este dar care? sunt sute sau mii de informatii pdf sau in alt format. Multe din ele sunt foarte bune dar mule altele nu! Cineva trebuie sa le sorteze cumva pentru ca nu le poti parcurge pe toate...nu ai 10 vieti. In plus, fiind scrise in engleza ingreuneaza foarte mult. Sunt probleme teoretice pe care cu greu le patrunzi chiar si in limba romana dar in alta limba. Daca mi-ai adresat mie aceasta cerinta, atunci stii probabil ca aceasta carte se poate cumpara de la mc music sau esound. Daca te-ai adresat lui leo987, iacata o poti cumpara de la el cu un pret mult mai mic. Succes! Edited January 26, 2012 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 Nu, o iau noua, ai depus multa munca pentru a pune cap la cap totul si o carte ca aceasta merita cumparata de la autor/din magazin. Multumesc pentru ca mi-ai spus ca mai exista la MC Music, maine sau sambata dimineata dau o fuga pe la ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 ok...cum alegi tu. Iti multumesc pentru interesul acordat acestei carti si sper sa ti se potriveasca. Tine-ma la curent ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) Nu, o iau noua, ai depus multa munca pentru a pune cap la cap totul si o carte ca aceasta merita cumparata de la autor/din magazin. Multumesc pentru ca mi-ai spus ca mai exista la MC Music, maine sau sambata dimineata dau o fuga pe la ei. Cartea a fost cumparata de la magazinul M&C Musical - Ghitar Shop din strada Ion Campineanu nr. 5, Bucuresti. Prietenul meu imi povesteste ca mai existau doar doua exemplare ale cartii, ambele fara CD. Vanzatorii si-au cerut scuze pentru lipsa acestuia si i-au explicat ca asa au primit cartile. Prietenul meu a fost cel care a insistat sa cumpere cartea chiar si fara CD (acesta fiind singurul magazin in care a reusit sa o gaseasca, el vizitand in acea zi si alte magazine de profil printre care Muzica si Esound). S-a innoit stocul? Edited January 26, 2012 by Doctor X Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramurel Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 S-a innoit stocul? E vorba de două cărţi diferite, în cele două citate... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 E vorba de două cărţi diferite, în cele două citate... My bad! E semn ca tre' sa plec acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 26, 2012 Share Posted January 26, 2012 (edited) chitara pentru incepatori am inteles ca a avut problema cu CD-ul. Introducere in studiul chitarei electrice se pare ca nu a avut aceasta problema. In cel mai rau caz, trimit eu CD-ul daca lipseste sau trimit o arhiva pe mail. In aproximativ 10 ture de carti, adica vreo 500-700 in total (nu am tinut socoteala) s-a intamplat sa lipseasca 4 sau 5 CD-uri din cauza mea (neatentie!). Alex Ilie, caruia ii multumesc pe aceasta cale, m-a ajutat inscriptionand acele CD-uri la sediul MCMUSIC, cu acordul meu bine inteles. Daca s-a intamplat sa nu fie Alex Ilie acolo si clientul sa doreasca neaparat sa cumpere cartea chiar si fara CD, s-a luat legatura cu mine si am trimis arhiva pe mail... cu alte cuvinte gasim rezolvare...nu va faceti niciun fel de probleme! Edited January 26, 2012 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
asche Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Ai idee daca se mai gaseste la vreuna din magazinele din cluj mentionate mai sus? Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 salut. Cartea se gaseste la MC MUSIC si la SONY PLAY MUSIC, dar si la libraia Alpha, strada Samuil Micu, nr. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristinel13 Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 cumpar Introducere in studiul chitarii electrice. tel.0742-764615 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 ce sa inteleg din acest anunt? Ca doresti aceasta carte si astepti sa te contactez eu? Te contactez fara probleme dar confirma-mi ca aceasta este intentia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts