Guest Angi Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 as vrea sa-mi spuneti care ar fi printre cele mai usoare chitare. eu am un ibanez art300, sunt multumita de sound dar e obositor sa cant cu ea mai mult de 2-3h.
guitar88 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Deocamdata cea mai usoara chitara pe care am pus mana vreodata este un Vigier Excalibur.
dani Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 mai bine sa fie ushoara la mana deca la "umar" am avut un samik frumushel si foarte ushor:)pe langa chitara mea(explorer si mahon) era pufuletz:)) daca ai un strap lat simtzi greutatea chitarei mai putin(parerea mea aici)
kapak Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 parker sunt foarte usoare, au un model de 4,5 pounds
Les Paul 1960 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Cea mai usoara chitara pe care am pus mana a fost un Gibson sg special al unui amic, chitara e foarte usoara.
barbarossa Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 cea mai usoara pe care am pus eu mana este musicman JP
Guest junkie Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 E simplu. Cea mai usoara chitara e air guitar. si suna si cel mai bine
Stefan N Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Chitara mea, Yamaha RGX-A2 e cea mai usoara Google it!
kapak Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) aici se spune ca ibanezul tau are 5 1/2 pounds aici se spune ca parker fly artist are 4 1/2 pounds. e o diferenta de aproape jumate de kil. cand raspund fetelor, multi zic ca dimensiunea nu conteaza, dar in cazul asta, fara cifre, o parere nu face doi bani Edited December 28, 2008 by kapak
varu' maftei Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cea mai usoara chitara pe care am avut-o (si o am in continuare) este Jackson DK-6 C.O. Wolbers signature, mai usoara decat orice Ibanez, Yamaha, LTD am avut. Dar sa nu credeti ca suna subtire, e din mahon si are c***e suficiente.
gadjo Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 un hollow/semi-hollow body? ibanezul meu e sensibil mai usor decat copia mea de strat (basswood body)
Guest Angi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 mersi de recomandari. chiar nu m-am gandit inainte sa-mi iau chitara sa ma interesez ce greutate are (mi-am comandat-o de pe thomann). fata de SG, aRt-ul meu e mult mai greu. as incerca o mira prs. semi-hollow sau hollow deja au alt sound, ca altfel ar fi minunate. si intr-adevar...size does matter here
vektor Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 (edited) Cea mai usoara chitara pe care am avut-o (si o am in continuare) este Jackson DK-6 C.O. Wolbers signature, mai usoara decat orice Ibanez, Yamaha, LTD am avut. Dar sa nu credeti ca suna subtire, e din mahon si are c***e suficiente. i agree ... C.O.W. sunt minuscule ... As mai adauga Jackson SLSMG, Jackson Warrior [inclusiv modelele JS] si BC Rich Stealth / Chuck Shuldiner signature. Ah, vazusem mai de mult una facuta in totalitate din materiale moderne [ NU alea acryl transparente] dar am uitat cum se numea... Vezi ca nici prs'urile nu sunt recunoscute pentru ... masa Edited December 29, 2008 by vektor
Recommended Posts