Guest KingAndrulici Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 va rog din suflet sa ma ajutati:cum pot sa pun strap pe o chitara Delson CLASICA(nu acustica ) pls help me
CernoBill Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 ii dai o gaura in chiur si ii bagi un strap pin
Guest KingAndrulici Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 ii dai o gaura in chiur si ii bagi un strap pin asa simplu??? si nu e " afectata" chitara cand o gauresc
CernoBill Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 pai ideea e sa o gauresti cu maaare atentie...nu ai ce sa afectezi la ea...trebuie doar sa ai grija sa nu se crape lemnu'
Guest guitar4ever Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 un prieten de al meu si-a lipit o ventuza uriasa cu super glue in care a bagat un inel de care a prins o curea de pantaloni
Guest KingAndrulici Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 un prieten de al meu si-a lipit o ventuza uriasa cu super glue in care a bagat un inel de care a prins o curea de pantaloni interesanta idea lui exista si alte metode caci eu nu prea as vrea sa gauresc chitara
pulbur Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 va rog din suflet sa ma ajutati:cum pot sa pun strap pe o chitara Delson CLASICA(nu acustica ) pls help meuite smartass,am dat un search pe google si am gasit o gramada.chiar asa greu ii
dani Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 (edited) asta inseamna ca nu are decat un singur pin la spate?sau nu are deloc? daca are doar in spate:la griff(mai exact unde seprind corzile la cheitze...in golurile alea) potzi face dintr-un material(eventual un shnur) un sistem de care sa-ti legi strapul. daca nu ai nici in spate :(nasol.am un prieten care a facut o gaurica in chitara (cam cat jumate de deget mic ca grosime) in care a bagat un cep dn lemn(cum se foloseste la mobila...astfel astupand gaura) de care a legat strapul:) sper sa reushesti intr-un final sa faci ceva Edited December 28, 2008 by dani
Guest KingAndrulici Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 M-am hotarat sa fac chestia cu ventuza...dak imi iese pun si niste poze
CernoBill Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 baaai neneee...da' ce mare inginerie ar fi sa dai o gaura cu un burghiu mai finut, in care sa bagi un nenorocit de strap pin, prins cu un surub...? pe bune...chiar nu o sa urle de durere chitara...
Vlãduþ Dezgropatul Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Eu nu ma prind la ce naiba ii trebuie strap pe clasica. Clasica e facuta sa stai pe scaun cu ea, nu sa te zbantui pe scena si sa faci powerslide-uri.
Guest Hannibal_flo Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 baaai neneee...da' ce mare inginerie ar fi sa dai o gaura cu un burghiu mai finut, in care sa bagi un nenorocit de strap pin, prins cu un surub...? pe bune...chiar nu o sa urle de durere chitara... nu cred ca ii da voie mami
Guest KingAndrulici Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 gata...in sfarsit am gasit un strap pin de otel inoxidabil(de la muzika) si l-am lipit cu superglue(nu radeti ) am facut si niste poze oricum ms de ajutor PEACE
Guest junkie Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 off: ne arati si gibson-ul ? on : dc sa pui strap la clasica ? Pe clasica se canta pe scaun cu picioarele cracanate
Recommended Posts