necu' Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 M-am gandit sa cer si eu niste pareri... Sa zicem ca aveti 15 milioane...Cati dintre voi ar opta pentru un procesor prezentabil si niste boxe facute la comanda care scot 100-150W in schimbul unui amp pe lampi care ar costa minim 15 milioane si scoate 50 W dar de o calitate mult mai buna...ca e pe lampi vorba aia... BAFTA!!!!!!!!!! Din curiozitate ca eu cam oscilez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 un amp pe lampi rupe!!!! si la 50 de w. sunt multzi artisti mari care folosesc head-uri de 50. dupa aia, il poti amplifica cat vrei! eu unul zic ca e mai bine sa iti iei un amp si dupa aia pe parcurs, strict efectele de care ai nevoie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Green Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 ampul clar! pe un amp ca ala si zoom 505 suna bine! parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) un amp pe lampi de 50 de w are o dinamica mare,si suna destul de tare,cam ca 120 de w solid state,adica tranzistori.eu mi-am luat unul de 22 de w fiindca cele de 50 de w pe care le am suna prea tare pentru cluburi,nu uita ca un amp pe lampi suna cel mai bine cand e spre maxim,asa numitul break-up,deci 50 de w sunt suficienti si pe o scena mai mare,eventual cu o boxa mai mare.acum depinde ce fel de amp e ala,la 15 milioane. ulterior ti-am citit profilul,si daca ai un Gibson les Paul,mai ales daca e original,e pacat sa-l pocesti prin vreun procesor daca nu canti,asa cum zicea glass,vreo muzica dubioasa sau ai nevoie sa canti comert,adica crasma Edited January 19, 2006 by midnight rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Eu unul as opta pentru amp pentru inceput...apoi, in timp, mi-as lua si un procesor de efecte calumea! Un amp pe lampi face toti banii... Si cam la ce procesor/amp te-ai gandit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Necu fugi la publicitate ca are mibu un combo pe lampi tare misto. Parca cerea vreo 400 euroi. Sunt sigur ca va puteti intelege. PS: titlul "cititi va rog" e tare nepotrivit si general. L-am schimbat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 ampul clar. eventual ii bagi un tube screamer in fata si te-ai facut om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 pai, steven, ori un gt8 cu boxe ori un vox valvetronix...sincer la mine era ceva gen 49,9 vs 50,1 in favoarea amp-ului... cosu merci de opinie si schimbare ...chiar ca suna ca din c*r...numai la titlu nu ma gandeam eu atunci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 amp-u clar...gandeste-te asa: daca iti iei ampu, oricum faci tu rost de un procesor, dar daca iti iei procesor, slabe sanse sa-ti mai iei amp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Si in plus , ti-ai pus problema cu ce amplifici "boxele de 100-150W" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 poate se gandea la monitoare active, cine stie?? oricum si eu te sfatuiesc sa mergi pe ampul pe lampi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbolic Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 normal ca-l sfatuiesti asta ca doar esti posesor. PS: ai inviat cocosel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) relativ, ma plimb si eu p-aciulea ca nu am ce face il sfatuiesc pt ca am avut procesoare si stiu care e diferenta intre un proc si un amp Edited January 19, 2006 by p_aciulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 vezi ca vox valvetronics nu e un amp cu lampi,ci cu O(una bucata) lampa asa,mai bine iti iei tonelab,e acelasi principiu si ai si procesor,si lampa ei,ei,la gibsonu ala,tot un amp cu lampi ar fi mai bun,dar unul cu finali pe lampi,vezi Hughes@Kettneru lu Mibu,nu mai gasesti la banii astia combo full lampa de marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 merci boaieti..m-am decis...acu mai am de asteaptat oleaca sa mai strang ceva bani ca am probat un valvetronix si suna inimaginabil de demential la superlativ absolut...:-) BAFTA!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts