Silviu_i Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cover chitara Led Zeppelin - Black Dog.Astept parerile voastre si sfaturile. black_dog.mp3
Vulgar_display_of_Alex Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Eu cred ca nu s-aude diferenta intre tine si Jimy Page. Super marfa !
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 (edited) bre nush cum chinui matale chitara aia da' imi place tonu' tau bt-u' l-ai gasit cu voce? Edited December 17, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
Silviu_i Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 bre nush cum chinui matale chitara aia da' imi place tonu' tau bt-u' l-ai gasit cu voce? la ce te referi cand spui ca, chinui chitara??? O chinui in sensul bun al cuv sau in sensul rau bt-u da lam luat cu voce de pe guitarchaos.com Eu cred ca nu s-aude diferenta intre tine si Jimy Page.Super marfa ! ms
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 la ce te referi cand spui ca, chinui chitara??? O chinui in sensul bun al cuv sau in sensul rau bt-u da lam luat cu voce de pe guitarchaos.com in sensu' bun bre... in sensu bun... multam de bt site vreau si d-astea cu voce ca nu am voce nici daca imi doneaza Dio sangele. de cati ani chinui vecinii?
Silviu_i Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 de cati ani chinui vecinii? vreo 3 Fii mai atent la bend-uri. dap, ms de sfat.
Recommended Posts