CiocanelBloodyCIocanel Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 astea sunt de aseara. A fost caterinca mare cand am inceput sa ne dezghetam. imi pare rau ca nu am luat mai multe baterii pt camera. Multam si lui Hades ca a venit protagonistii inregistrarilor sunt - Tanase (Tapinarii, Semne) - Pisoi - Ciocanel (a.k.a. Ich, Je, Me, Eu) A fost mai multa lume, insa nu am mai avut baterii sau nu am dat drumul la camera ca am uitat. Jam general. nu am pregatit nici o piesa dinainte, cel putin eu - la solo-uri - . Fiecare vine si canta ce-si aminteste sau ce si-a luat de-acas' Oricine ni se poate alatura in zilele de Luni (seara romaneasca) si Miercuri (cover night cu Tanase) (opinii - tonul chitarii ? cum sa scot brumul asta de la inregistrare? m-am chinuit ceva cu wave editor dar nu ma pricep tare... niste idei?) Tanase_si_Ciocanel___Seductie__blow_away__shine_away___Directia_5_.mp3 t_si_c___wish_you_were_here__pink_floyd_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 tare nene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 ia si studiaza calumea bendurile alea la still got the blues ca is cam out of tune .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 liked it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Tanase urla pe gary moore? misto faza cu serile ..imi aduce aminte cand si big mamoul era la fel ... si ne placea de ce scule dispune avastul? sonorizare...statii chitara , cehstii Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 4, 2008 Author Share Posted December 4, 2008 merci pt aprecieri si reclamatii din pacate la capitolul "scule" stam prost... aici este topicul: http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=286449 sper sa nu fiu acuzat de spam.. insa... in caz ca ii este sila cuiva dau un copy paste postului... Open Microphone Luni - Seara Romaneasca (se canta si straine nu va speriati tongue.gif ) Miercuri - Cover Night cu Tanase (Tapinarii, Semne) and Friends inregistrari de aseara: http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=286445 mai ales lunea e nevoie de oameni biggrin.gif asa ca veniti cu chitara si bagati ce va place! Avem si o orga prafuita pe undeva... cu stativ and shit... Pt chitara (electrica) exista doar un cub Vox Valvetronix, de care se poate folosi cei care vin. Deasemenea va puteti folosi si de chitarele mele. Pt voce si chitare electro-acustice e o statie cu vreo 4 intrari. Puteti sa va aduceti combo-uri daca puteti. Hades a cantat data trecuta cu un Behringer ac 15 si s-a auzit peste noi fara probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 am o problema (Si problema nu-i mica) ca m-am gandit eu sa vad de ce ii suna lui alex strat still got the blues out of tune. (in afara de faptul ca am mai gresit eu p-ici pe colo la bend... corzi subtiri..) donc. Tanase mi-a aratat cum face el still got the blues. Dm7 Dm7/g ... etc... acu.. eu in mintea mea care nu stie prea multa teorie si nici melodia prea bine(ca nu ma omor eu cu gheri mur)... ce se gandeste.. => minore cu 7 ani de-acasa => aeolian (NOT!) pac... scot riffu ala dupa ureche in alea 15 min de pauza... la mine (pe inreg de aici) arata cam asa: (solo - note nu acorduri) D G A (bend) A# D F G (bend) A si mai departe va dati voi seama... care stiti despre ce vorbesc... uitandu-ma la taburi pe net acush... ce vad... dom' gary foloseste dorianu (D dorian sau A aeolian) si nu D aeolian. si la el arata cam asa Dm7 Dm7/G Cmaj7 -----------|------------------------|------------------|--------------------| ----15--17-|-17b18--------18r17--17-|-15--------13--15-|-15b17------15b17---| -14--------|------------------------|------------------|--------------------| -----------|------------------------|------------------|--------------------| -----------|------------------------|------------------|--------------------| -----------|------------------------|------------------|--------------------| Fmaj7 Bm7b5 E7 Am |--------------------|--------------------|------------------|---------------| |-13------10--12--13-|-13b15-------13b15--|-12--------10-----|---------------| |--------------------|--------------------|---------------12-|-12b14---------| |--------------------|--------------------|------------------|---------------| |--------------------|--------------------|------------------|---------------| |--------------------|--------------------|------------------|---------------| |--------------| |--------------| |-(12)-----\---| |--------------| |--------------| |--------------| acum the question is... care-i teoria in spatele acestei chestii? cat de fals vi s-ar parea ca suna... in caz nu ati stii piesa originala... ? (exceptand faptul ca am gresit cateva benduri sus de tot pe neck, si la inceput pana-m gasit ...) sper sa nu vorbesc prostii pe aici ... nu le am cu teoria prea bine... in general folosesc... U(ureche) aeolian si COF (ce o fi) dorian Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted January 13, 2009 Author Share Posted January 13, 2009 Va rog sa ignorati postul de deasupra... e de 03:30 AM ce sa-i faci next... avem blog http://covernight.wordpress.com/ maine seara cu aceeasi: basistul de la candy tanase adi moisoiu si cine-o mai veni poate vine si colegu' Hades Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts