Dimitriyus Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 am vazut ca toti 3 chitaristii de la iron maiden canta pe stratocastere cu floyd Da, mai nou, A Smith are propriul model de "stratocaster" fabricat de Jackson. Click
Razvan S. Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Da, mai nou, A Smith are propriul model de "stratocaster" fabricat de Jackson. Click weeeee.... ce fain e
DraculVaDomni Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 <br />Da, mai nou, A Smith are propriul model de "stratocaster" fabricat de Jackson. <a href="http://jacksonguitars.com/products/products.php?page=1&product=2803052876" target="_blank">Click</a><br /><br /><br /><br /> Arata chiar misto
Guest ALTERNATOR Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 (edited) vad ca altii sunt mai vicleni ca mine de-abia ce m-am apucat in seara asta si zic eu ca iese bine doza de bridge loveste foarte putin undeva sub capatul grifului asa ca urmeaza o mica runda cu o bormasina si un cap din ala abraziv ce sa fac...nevoia obliga.. probabil maine o sa termin si o sa pun si doza de bridge pentru cei ce se intreaba chitara e din setul de la plus deci de aia experimentez pe ea Edited February 17, 2009 by ALTERNATOR
Guest ALTERNATOR Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 gata chitara dar nu suna nici una din doze sa fi luat teapa cu dozele?sau poate nu le-am montat corect?le-am montat exact cum erau cele din fabrica, pe instalatia originala. Doza originala de midle merge...dar nici una din cele noi:((ce poate sa aiba?
mad_max924 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ai putea sa pui niste distantieri tot de lemn (placaj) dozele prinse direct in lemn fara arcuri au alt ton,mai cald
Razvan S. Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Bun, oameni buni, postati, daca ati facut ceva modificari, cat de bune cat de rele , la straturi, la gibsoane, la ce aveti voi, puteti sa le postati aici . Poate dati idei unor oameni sau ei voua . Orice, un scallop, un sticker, un paintjob, un proiect...Anything Nu stiu daca am pus, dar si niste poze cu scallopul terminat la chitara rosie(e de mult deja): S-ar putea face sticky, si redenumi topicul, modificari mici/mari la chitarele noastre sau asa ceva
Vladimir Tepes Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Si daca schimb o doza de alta culoare tot personalizare se va numi? Bun, oameni buni, postati, daca ati facut ceva modificari, cat de bune cat de rele , la straturi, la gibsoane, la ce aveti voi, puteti sa le postati aici . Poate dati idei unor oameni sau ei voua . Orice, un scallop, un sticker, un paintjob, un proiect...Anything Nu stiu daca am pus, dar si niste poze cu scallopul terminat la chitara rosie(e de mult deja): S-ar putea face sticky, si redenumi topicul, modificari mici/mari la chitarele noastre sau asa ceva
apocalipsa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nu prea inteleg de ce va chinuiti sa faceti kestii necurate:))
Vladimir Tepes Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Necuratu' ne-ndeamna nu prea inteleg de ce va chinuiti sa faceti kestii necurate:))
Guest Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 (edited) Doza Carling asezata pe un magnet. As putea s-o mai ridic putin ca sa sune mai agresiv, dar nu prea am chef. Acryl pe corp. Nu o sa aibe pickguard. Mai multe culori. In lucru. Originalul (mai sus): http://forums.rgc.ro/index.php?s=&show...st&p=311808 Edited August 6, 2009 by Guest
DraculVaDomni Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Doza Carling vintage. Acryl pe corp. Nu o sa aibe pickguard. Mai multe culori. In lucru. Nu aveai si un bass pictat in genul asta ? Arata bine corpu
apocalipsa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 arata a punk flower power . s-o stapanesti sanatos!!!!!
Recommended Posts