www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

T Rex Dr Swamp Double Distortion


Guest liveafterdeath91

Recommended Posts

Si in plus chiar nu suna deloc rau, desi la banii aia ai si alte alternative mai bune, gen Maxon ROD881 sau Radial Tonebone.

care din astea 3 le-ai incercat tu personal?

cele 3 pedale fac 3 chestii diferite.depinde ce cauti.

Link to comment
Share on other sites

care din astea 3 le-ai incercat tu personal?

cele 3 pedale fac 3 chestii diferite.depinde ce cauti.

 

Personal am incercat doar Maxon ROD si mi-a placut destul de mult, dar nu suficient sa dau banii pe ea. Intr-o perioada eram foarte interesat de un overdrive mai cu vana asa ca am incercat sa ma documentez cat mai bine. Eram gata sa cumpar un Radial, din pacate nu prea aveau pe stoc ce imi doream eu si mi-am luat pana la urma un Blackstar HT Dual Tube Distortion de care sunt foarte multumit, momentan. Probabil ca nu o sa mai fie nici asta suficient de bun in viitor, dar pana atunci mai vedem. Din ce am auzit pe youtube si ce am mai cititprin review-uri mie Dr Swamp nu mi-a placut, mi se pare printre cele mai slabe pedale de drive de la T-Rex. Mult mai ok mi se par Alberta Overdrive sau Mudhoney, dar aici cred ca e vorba de gustul, setupul si stilul de cantat al fiecaruia.

Link to comment
Share on other sites

Guest liveafterdeath91

personal nu as da banii pe t rex dr swamp....un prieten m-a intrebat pe mess daca e analoga si nu am gasit deloc pe google...eu caut un distors mai heavy dar nu am testat decat un jackhammer , un boss mt 2 ( care nu mi-a placut deloc ) , un mxr zakk wylde overdrive si un electro harmonix metall muff care mi s-a parut ca suna ff bne..vreau sa testez un mxr distortion + sau dist III ....nu stiu ..mai dati-mi sfaturi ...sugestii de pedale ...care sa se apropie de sunetu maiden,judas ...din cate am vazut chitaristii de la maiden folosesc mxr dist + ..dar nu am testat  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest liveafterdeath91

sal..eu am intrebat daca pedala e analoga ..stiu ca e diferenta mare..am ascultat pe youtube...si in plus e fff scumpa ..caut un distors mai heavy , nu clasic :) dar o sa mai incerc eu niste pedale  :)

Link to comment
Share on other sites

Eu am un Metal Muff si pentru tot ce inseamna metal mi se pare excelenta. Sta foarte bine la capitolul sustain (adica leaga destul de bine si tine sunetul pe solistici bine) si datorita celor 3 corectii de ton si a plajei mari pe care iti poti regla gainul poti canta cu ea de la blues la cel mai porcos metal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.