Cosu Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Postati ce cantec / riff / whaterver frecati acum si va chinuiti sa il invatati . Eu : Jimi Hendrix - Voodoo Chile
hihi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Cargo - Ziua Vrajitoarelor. Faza naspa e ca taburile de la "solo" nu corespund mai deloc, si e cam greu sa-ti dai seama care si cum e.. dar ma rog.
Guest Razvan Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Kansas-Dust in the Wind, fain cantecelu'
Adi Posted February 25, 2005 Posted February 25, 2005 Cargo - Ziua Vrajitoarelor. Faza naspa e ca taburile de la "solo" nu corespund mai deloc, si e cam greu sa-ti dai seama care si cum e.. dar ma rog. Incearca aici. E singurul tab romanesc care l-am gasit pe MSB si cred ca e destul de bun. Si iti da avatajul sa poti sa repeti melodia la tempo cu acompaniament. Eu incerc sa invat acum Megadeth - Vortex. Mie se pare foarte misto constructia la riff-urile alea. Tab GP aici.
hihi Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 dap, si She-Wolf e marfa ! stiu cam jumatate din cantec
Guest Razvan Posted February 28, 2005 Posted February 28, 2005 Sting-Shape of my heart, fff fain cantecelu si plus ca e destul de simplu dar foarte greu de prins la inceput cu ciupiturile (dupa ce te prinzi e chiar o placere )
Stefan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 as vrea acum sa invat stairway to heaven, asa cat de mult se poate (poate cap-coada) dar nici un tab nu suna bine la urechea mea.. so ma poate ajuta cineva cu un tab corect pe cat mai mult posibil? multumesc..
Guest Razvan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Tot Razvan te salveaza: stairway_to_heaven.gp4
Stefan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 hmm... nu mi se pare ca suna deloc bine... uite asta mi se pare ca suna mai bine.. nu stiu ce sa zic acu.. http://www.guitartabs.cc/fetchfile.php?fileid=3221702
Guest Razvan Posted March 3, 2005 Posted March 3, 2005 Mah mai uita-te odata mah, dintre toate midi-urile din tot netu' asta asta-i cel mai bun. Plus ca suna destul de fidel, nu stiu ce auzi tu in boxe dar mie mi se pare ca suna bine, Jesus Allmighty de-ar aprecia cineva ce fac eu aici
Guest Pheno Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 primul solo de la fade to black la al doilea n-am pretentii
hihi Posted March 5, 2005 Posted March 5, 2005 Proof, iti garantez ca si cel dat de Razvan cat si taburile de pe powertabs.net sunt aprox 100 % acurate.. (acum, uita-te si tu ce rating au, ca daca au 2 nu e bine )
Guest Razvan Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 Corect, daca ai sti cat de mult m-am chinuit sa gasesc un GP4 actarii, aoleu! Chiar zilele trecute m-am apucat de piesa si sincer nu suna rau
Guest cancerul Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 eo acu exersez deep purple-soldier of fortune shi c simplu ee!!!!!!!!!!!!!
Guest cancerul Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 are cineva vreun tab romanesc da mai klumea?nu iris sau cargo k sunt satula.....shi eventual sa fie pt chitara acustik
hihi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 are cineva vreun tab romanesc da mai klumea?nu iris sau cargo k sunt satula.....shi eventual sa fie pt chitara acustik <{POST_SNAPBACK}> ai incercat acorduri.go.ro? hmm... daca nu, atunci nu prea stiu pe unde se gasesc . Incerc sa invat Pantera - Cemetery Gates (sunt destul de usoare partile, dar, artificial harmonics nu-mi ies deloc :)). Si nici solou, dream on
Adi Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Soloul intr-adevar e greut la cemetery gates. Vezi ca acolo poti sa faci pinched harmonics, e mai simplu.
Guest Hetfield_escu Posted March 13, 2005 Posted March 13, 2005 Pe mine ma chinuie talentul la partea de solo spaniol din Holy Wars - Megadeth.Am impresia ca nu e cantat cu pana pt ca are o viteza crminala.Imi iese la pana dar mult mai lent.Iar la solistica din degete nu ma tine
cearny Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 Ma am impresia ca e totusi cu pana. Am un live in care Pitrelli asa il canta. Oricum conteaza foarte mult si cum o plasezi pe grif.
Dementhor Posted March 14, 2005 Posted March 14, 2005 anathema - transacoustic(dureaza ceva ca nu am nici nu tab orientativ si trebuie sa il scot dupa ureche....) lake of tears - devils dinner (merg cu ele in paralel deoarece dureaza prea mult primul )
Guest sadus Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 warrant-uncle tom's cabin racer x---e ca un daily exercise pt mine.Cine nu a pus mana sa faca ceva de paul gilbert ar trebui.Dar puneti-va proteze la cap si tageti storurile ca o sa va vina sa va dati palme si sa aruncati chitara pe geam (ca parca ea e de vin saraca).Ca bonus as adauga technical difficulties, gone too far, superheroes si motor man.(toate de la racer x).Si am zis ca atucni cand o sa pot canta piesele alea o sa ma apuc de saxofon.haha..just kidding..in traducere:sunt grele de te c*ci pe tine
Stefan Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 acum invat Hey You de la stiti voi cine, si daca nu stiti sa va fie rusine.. si apoi am in vedere Us and them.. da vreau sa le invat cap coada, chit ca imi ia 2 saptamani
Guest Steven Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Judas Priest-Metal Meltdown Intro-ul imi da batai de cap, da' am inceput sa-l prind.Restul melodiei nu e prea greu de invatat.
Guest spyked88 Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 acum invat Hey You de la stiti voi cine, si daca nu stiti sa va fie rusine.. si apoi am in vedere Us and them.. da vreau sa le invat cap coada, chit ca imi ia 2 saptamani <{POST_SNAPBACK}> Respectele mele, acei stim noi cine au o muzica foarte placuta. Si eu invat Have a Cigar de la aceeasi formatie (si cu ocazia asta o sa pot sa spun ca stiu toate melodiile de pe albumul respectiv).
Cosu Posted April 11, 2005 Author Posted April 11, 2005 Metallica Fade to Black primul solo. Acolo ala face sweep sau doar mi se pare mie ?
Shreder Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Metallica Fade to Black primul solo. Acolo ala face sweep sau doar mi se pare mie ? Man, poti face sweep la primul solo-e un pasaj care se preteaza la asa ceva. Succes
Eugen D Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jason becker- perpetual burn , ma rupe...am facut un sfert sa zic .si deja am mana varza .
Guest spyked88 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Beatles, Yesterday şi Let It Be.. tapping only. a, şi Red House de la Hendrix.
Recommended Posts