felix Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 (edited) Cine vrea sa vina sa stea la un pahar de vorba cu mine, Cosu, Ninja si probabil si Cearny, este asteptat in Big Mamou incepand cu orele 20.30, adica peste 15 min . Bafta mare si la MULTI ANI tututor membrilor RGC! Felix Edited January 4, 2006 by felix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 daca stati pana pe la 2 noaptea vin si eu, ca atunci scap de la munca si daca nu stati pana la ora aia, poate se gandeste careva sa vina la Club A in seara asta ca o sa ma gaseasca si pe mine tot de la ora aia pe acolo, asta in cazul in care meseriasii de mai sus nu binevoiesc a sta pana la acea ora tarzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 (edited) Am fost 5 oameni (in ordinea intrarii in teren) je, ninja, felix, michel2233, cearny E posibil sa repetam figura saptamana asta Edited January 4, 2006 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ei, daca repetati, fiti draguti si anuntati cu mai mult de 15 minute intaintea intalnirii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ei, daca repetati, fiti draguti si anuntati cu mai mult de 15 minute intaintea intalnirii. Am plecat pe la 23.40-23.50 de acolo. Prin urmare era timp destul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Pai da...dar cunosti vesnica problema a celor care merg cu RATB-ul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Pai da...dar cunosti vesnica problema a celor care merg cu RATB-ul... Da.. stim.. biletu la control . Sau ai abonament ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Nu am, ca tata e somer si mama e casnica, am 9 frati, unul e plecat de 23 de ani in Canada si nu mai stim nimic de el, trebuie sa am grija de casa si de surorile mele.Of. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts