Guest molecula Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 salut! Intrebarea mea este legata de aceasta bucata de partitura pe care am atasat-o, mai exact linia, 2 masurile 3 si 4. Mi se pare cam imposibil sa cant cele 2 note astfel incat sa dureze de-a lungul celor 2 masuri, mai ales ca tempo-u piesei nu e chiar asa mare. Se poate face chestia asta?
Guest Bl0nd1n@. Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 salut! Intrebarea mea este legata de aceasta bucata de partitura pe care am atasat-o, mai exact linia, 2 masurile 3 si 4. Mi se pare cam imposibil sa cant cele 2 note astfel incat sa dureze de-a lungul celor 2 masuri, mai ales ca tempo-u piesei nu e chiar asa mare. Se poate face chestia asta? Ca sa vezi care ii treaba cu duratele notelor studiaza asta:
Guest molecula Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 stiu care-i treaba cu durata notelor. ideea e ca eu acolo trebuie ca dintr-o ciupitura a corzii sa scot niste note care sa dureze timp de 2 masuri
Cosu Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Nota aia dureaza de fapt o doime + o optime. Trebuie doar sa lasi coarda sa vibreze.
Guest molecula Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 de pe linia 2 masura 3? e nota intreaga legata cu alta nota intreaga. oricat as lasa-o sa vibreze..
finics Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 (edited) Ideea este sa nu intrerupi nota aceea timp de doua masuri, chiar daca nu se va auzi, adica sa nu ridici degetele de pe coarda 3 intervalul 2, respectiv coarda 1 intervalul 1. Si daca te straduiesti putin se vor auzi crede-ma, tocmai am incercat Edited September 4, 2008 by finics
karpi Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 salut! Intrebarea mea este legata de aceasta bucata de partitura pe care am atasat-o, mai exact linia, 2 masurile 3 si 4. Mi se pare cam imposibil sa cant cele 2 note astfel incat sa dureze de-a lungul celor 2 masuri, mai ales ca tempo-u piesei nu e chiar asa mare. Se poate face chestia asta? O masura sa sune nota si foarte "smooth" o faci sa sune mai departe ciupind in asa fel ca sa nu accentuezi, le canti legate De fapt oricum trebuie sa schimbi acordul si se mascheaza ciupirea /prelungirea notei. Poate o si canti in tempou prea lent ?
maur Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 e simplu... nu poti. cred ca este de fapt o partitura de pian adaptata pt chitara.
Recommended Posts