Silviu_i Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Salut.Am si eu nevoie de niste ajutor va rog.Trebuie sa fac niste melodi si sa le inregistrez, dar trebuie sa fie cu chitara, bass si tobe.Problema este ca eu trebuie sa cant la fiecare si nu stiu cum sa suprapun instrumentele in pt a iesi o singura mel.Spune-ti-mi si mie ce trebuie sa folosesc.Am un PA si un comp.Ce placa de sunet imi trebuie?Ce program de inregistrare imi trebuie?Cum trebuie sa procedez ca sa le suprapun fara a-si pierde din calitatea sunetului instrumentul care ruleaza.Ajutati-ma va rog eu mult.Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ival_chicken Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Dap...si pe mine m ar interesa asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 orice soft de editare si inregistrare audio multitrack e bun...de exemplu, Cool Edit inregistrezi fiecare instrument pe rand, si editezi fiecare track...ai o groaza de utilitati la dispozitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 orice soft de editare si inregistrare audio multitrack e bun...de exemplu, Cool Edit inregistrezi fiecare instrument pe rand, si editezi fiecare track...ai o groaza de utilitati la dispozitie Ok.Mersi.Acum am o alta intrebare.Cum fac din toate alea o melodie?Un track, o melodie normala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian_d Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 dar tu nu cu scopul de a inregistra o melodie ai cerut sfaturile? sau vrei sa vezi ce iese daca faci o tocanitza de instrumente? "Ok.Mersi.Acum am o alta intrebare.Cum fac din toate alea o melodie?Un track, o melodie normala." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Ok.Mersi.Acum am o alta intrebare.Cum fac din toate alea o melodie?Un track, o melodie normala. Orice program de inregistrare pe track-uri are si optiuni de mixare a lor intr-unul singur. Scuza-mi te rog remarca, dar tu pui aici o serie de intrebari la care este foarte greu de raspuns in cateva posturi pentru simplul fapt ca informatia ceruta de tine are dimensiuni astronomice. Uite http://homerecording.com/ sper sa te ajute cu unele indrumari. Mult succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silviu_i Posted August 25, 2008 Author Share Posted August 25, 2008 dar tu nu cu scopul de a inregistra o melodie ai cerut sfaturile? sau vrei sa vezi ce iese daca faci o tocanitza de instrumente? "Ok.Mersi.Acum am o alta intrebare.Cum fac din toate alea o melodie?Un track, o melodie normala." Pai ba da, dar eu singur trebuie sa cant si la chitara si la bass si la tobe.Despre asta este vorba. Orice program de inregistrare pe track-uri are si optiuni de mixare a lor intr-unul singur.Scuza-mi te rog remarca, dar tu pui aici o serie de intrebari la care este foarte greu de raspuns in cateva posturi pentru simplul fapt ca informatia ceruta de tine are dimensiuni astronomice. Uite http://homerecording.com/ sper sa te ajute cu unele indrumari. Mult succes! Thanx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Uite Audacity de exemplu, e foarte usor de utilizat pe post de multitrack recording. Dupa ce ai aranjat trackurile cum vrei, la secunde, milisecunde, dupa ce ai umblat la volum si iti place cum suna dai export si se face 1 singura melodie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts