Diud Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Deci traba sta cam asa.Am un reghin din 80 in stare perfecta.Fara urma de zgarietura sau chestii de genu Singura parte nasoala e distanta de la corzi si griff,adica la freat'u 12 deja se face un cm,un cm si.Si as vrea sa stiu daca cumva as putea sa schimb sistemu de printere cu altceva stiu si eu sa cobor macar cu o idee corzile. Help plz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 daca e acustica trebuie slefuit brige-ul (dar e recomandat sa stii ce faci, mie mi-a slefuit-o profesorul meu), la clasica nu am nici o idee cum sa faci, si daca e electrica cu un imbus o surubelnita si ceva rabdare iti faci treaba sau mai poate fi o prblema: grif curbat (daca zici ca e peste 1 cm) tot cu un imbus indrepti griful(la fel trebuie sa stii ce faci) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diud Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 k man.Thx a lot.O sa vorbesc cu profu meu la liceu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bl0nd1n@. Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Deci traba sta cam asa.Am un reghin din 80 in stare perfecta.Fara urma de zgarietura sau chestii de genuSingura parte nasoala e distanta de la corzi si griff,adica la freat'u 12 deja se face un cm,un cm si.Si as vrea sa stiu daca cumva as putea sa schimb sistemu de printere cu altceva stiu si eu sa cobor macar cu o idee corzile. Help plz! Daca e electrica verifica daca nu ti curbat neck-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diud Posted August 24, 2008 Author Share Posted August 24, 2008 e o acustica man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackheart Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Probabil ca e indoit neck-ul. Daca nu are trust rod atunci trebuie slefuit bridge-ul sau scoasa bucata aia de plastic pe care stau corzile, daca o are si daca nu se lasa prea mult corzile fara ea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 Si atunci va falsa intr-o veselie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bl0nd1n@. Posted August 24, 2008 Share Posted August 24, 2008 (edited) e o acustica man... Ok distanta e mare (1cm), dar e chitara acustica, mai ales ca e reghin din 1980 si nu te poti astepta la distante mici (ca la chitara electrica) iar daca e asha de mare distanta ai probleme cu neck-ul, ii curbat (i know, am avut aceeasi problema la electrica mea, tot reghin '80). Ideea e ca daca nu are trust rod chitara nu prea se merita sa-i faci cine stie ce modificari (sa nu strici chitara cu totul, nu de alta), chiar si daca are trust rod trebuie sa fi atent cat invarti acolo . Edited August 24, 2008 by Bl0nd1n@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts