dalv Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Cate trupe puteti gasi in imaginea de mai jos? de ex Gorillaz, sunt 3 gorile sus pe cladiri.. and so on
Guest Baumwolle Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Sa incerc si eu... Led Zeppelin(zeppelin-ul), The Eagles(cei trei vulturi), Deep Purple(cladirea din fundal), Whitesnake(sarpele de pe bara de langa magazin), guns N'Roses(stanga jos), Queen(regina in albastru), Matchbox Twenty(jos, centru), The B-52's(bombardierele)....si cam atat ca sunt obosit.
dalv Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 http://www.flickr.com/photos/65741850@N00/66722414/ damn, glass, why you gotta ruin it
Guest andreistoica Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 de ce green day e chestia aia de la fructe? e un caledar in care e bifata o zi verde
dass101 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Scissors sisters, smashing pumpkins, nickelback. Trebuie sa recunosc ca sint cam chior si nu ma ajuta rezolutia de la imagine. Oricum geniala faza.
Guest Lucifer Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 (edited) Iron Maiden (e o tanti de fier pe zebra sau cel putin asa mi se pare..) ca tot vb de zebra: The White Stripes; Alice in Chains in dreapta sub The Eagles, Rolling Stones vin dintre blocuri sa faca ravagii , Nine Inch Nails sunt pe undeva pe jos langa Matchbox Twenty, Rob Zombie in stanga in spatele la Guns n' Roses, Garbage e varsat in mijlocul strazii... si... mai sunt... dar nu mai stiu later edit: Velvet Revolver in mana lu' tanti din prin plan Edited January 2, 2006 by Lucifer
dalv Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Nu, aia e sex pistols the dildos? mai zic si eu: blind melon - pepenele din dreapta cu ochelari
dass101 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Black Flag - steagul negru de pe cladirea din dreapta Ar putea fi Blur - tipul blurat din dreapta Nu-mi dau seama aia cu lingura din dreapta ce e ?
Guest _Theo_ Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 (edited) red hot chili peppers cannibal corpse (?) in stanga the beach boys - tipii cu placile de surf de langa lingura garbage - cosu de gunoi u 2 pe cladirea din dreapta sora imbarligata in mijlocu strazii Edited January 2, 2006 by _Theo_
izua Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Sorry daca s-au mai spus Kiss Doors Iron Maiden Twisted Sister Cypress Hill U2 Matchbox 20 Prince Korn Jane's Addiction Alice in chains
hihi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Pe un forum am gasit aceasta imagine. In imagine sunt "ascunse" diferite formatii celebre sau cantareti celebri. Sa va dau un exemplu. In stanga pe un stalp se urca un sarpe alb.. Whitesnake. Pe cer se vede un balon.. Led Zeppelin. Gorilele evident sunt Gorillaz. Eu am mai gasit cateva, dar va las si pe voi Cica ar fi cam 72 de formatii / artisti in aceasta imagine
Guest Baumwolle Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 S-a discutat deja. http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2710
John Petrecce Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cred ca le-am vazut pe alea 3 de la spice girls luate de mana, a IV-a e langa shop
Recommended Posts