zimskiz Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Am gasit acest cover pe youtube si am ramas masca ce poate face acest omulet. Stie cineva unde pot gasi acest tab?sau macar sa mi-l faca cineva,platesc nu este o problema.
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Am gasit acest cover pe youtube si am ramas masca ce poate face acest omulet. Stie cineva unde pot gasi acest tab?sau macar sa mi-l faca cineva,platesc nu este o problema. ia-ti bt-ul si joaca-te in aeoliana (mie imi suna a aeoliana toata ziua) p.s. din toti iutubarii klumea... ti-ai gasit si tu unu cu maria a lu' carei
Cosu Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Eolianul e un mod si nu o gama. Vezi ca le confunzi.
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Eolianul e un mod si nu o gama. Vezi ca le confunzi. pai am zis eu ca-i o gama? poate ai presupus asta din faptul ca am pus substantivul la feminin... dar cele 3 beri baute imi ofera un alibi... plus ca e prima oara cand folosesc acest cuvant in limba romana....
Cosu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Pai daca esti baut mai bine nu postezi pe forum ca ies lucruri d-astea discutabile...
CiocanelBloodyCIocanel Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 (edited) bre, da' sariti toti sa corectati... dar sa dati un raspuns nu... excuse my musical illiteracy, but... din moment ce a inteles toata lumea ca e vorba de "eolian" (nici nu stiam ca asta-i corespondentul acestuia in romana) .... nu vad de ce se face atat tam-tam.... ma rog... am sa las absolventii conservatorului, f. de litere si de stit sa posteze data viitoare... si cu alcolemie 0% Edited August 22, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
John Petrecce Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 bre, da' sariti toti sa corectati... dar sa dati un raspuns nu... excuse my musical illiteracy, but... din moment ce a inteles toata lumea ca e vorba de "eolian" (nici nu stiam ca asta-i corespondentul acestuia in romana) .... nu vad de ce se face atat tam-tam.... ma rog... am sa las absolventii conservatorului, f. de litere si de stit sa posteze data viitoare... si cu alcolemie 0% Se pare ca nu a inteles toata lumea ptr ca eu de ex. n'am inteles. Te iriti cam degeaba si poate ai fi surprins sa afli ca "aeoliana" aia de care vorbesti tu poate fi substituita la fel de bine cu treapta 2-a la frigian; ionian la treapta 3-a; dorian la trewapta 4-a samd in cazul in care ne referim la gama naturala minora si avand acelasi bt sau centru sonor care nu se schimba; ramanand fixat la nota radacina a gamei minore naturale la care vrei sa faci referire. In context modal lucrurile se cam schimba insa... Cred ca inainte sa dai sfaturi ar fi mai bine sa studiezi/exersezi/experimentezi chestii de genu..
zimskiz Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Daca eu am ales aceasta piesa este cumva vreo problema?...asta imi place mie Va rog numai discutati offtopic......spuneti si voi,ba am, se poate,nu se poate,lasane in pace...ceva de genu
Recommended Posts