Alex_Silva Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Imi poate spune cineva ce este un Floyd Rose
Guest Geliraden Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Imi pare rau, dar... www.justfuckinggoogleit.com Sau wikipedia, etc, exista multe surse unde sa cauti. Decat sa pui intrebari din astea pe un forum, si iara sa iti sara 10 in cap sa iti zica "cum sa nu stii ce-i aia?!?!?!" mai bine cauta pe net, sunt sigur ca gasesti zeci (daca nu chiar sute) de siteuri care iti explica foarte clar.
karpi Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Imi pare rau, dar... www.justfuckinggoogleit.comSau wikipedia, etc, exista multe surse unde sa cauti. Decat sa pui intrebari din astea pe un forum, si iara sa iti sara 10 in cap sa iti zica "cum sa nu stii ce-i aia?!?!?!" mai bine cauta pe net, sunt sigur ca gasesti zeci (daca nu chiar sute) de siteuri care iti explica foarte clar. Si pe forum gasesti cateva topicuri in tema , este un vibrator inbunatatit de conceptie mai noua mai avansata . vezi ca topicurile au in titlu ...Floyd...
Recommended Posts