www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Florin Chilian. Omul cu chitara

Guest Dumi

Recommended Posts

Nu stiu ce ziceti voi, am impresia ca nu prea e placut omul asta pe aici, dar mie imi place de mor Florin Chilian, ca textier, interpret, chitarist, e deosebit, e chiar altceva, e superb! Si face la chitara niste chestii...de ramai cu gura cascata :)

Mi se pare un cantautor foarte talentat. Din pacate orhestratiile sint mizerabile dupa parerea mea. Cheezy synths, solouri de chitara fara sens, tobe electronice proste. Daca nu ma insel de toate astea e responsabil Adi Manolovici, ceea ce explica pe undeva problema:)

Cu toate astea unele piese sint superbe si le ascult mai ales pt versuri cu mare placere.

Mi se pare un cantautor foarte talentat. Din pacate orhestratiile sint mizerabile dupa parerea mea. Cheezy synths, solouri de chitara fara sens, tobe electronice proste. Daca nu ma insel de toate astea e responsabil Adi Manolovici, ceea ce explica pe undeva problema:)

Cu toate astea unele piese sint superbe si le ascult mai ales pt versuri cu mare placere.

vai ce expertzi suntem...mah chilian nu se vrea a fi un mare chitarist...el canta ce simte...nu se chinuie sa scoata nus'ce chestii din el...lasati naibii criticile astea...ce aveti cu omu'??...cel putin el canta...iar la piata muzicala din romania...chilian=nota 10....superb

....daca vrei supermuzica...pai asculta ceva eric johnson(de ex.) ...

vai ce expertzi suntem...mah chilian nu se vrea a fi un mare chitarist...el canta ce simte...nu se chinuie sa scoata nus'ce chestii din el...lasati naibii criticile astea...ce aveti cu omu'??...cel putin el canta...iar la piata muzicala din romania...chilian=nota 10....superb

....daca vrei supermuzica...pai asculta ceva eric johnson(de ex.) ...

Cred ca n-ai inteles nimic din ce am scris eu. MUZICAL, imi place foarte mult. Nu am comentat calitatile lui de chitarist, mai ales ca el cinta doar la acustica. Citeste mai atent inainte de a ma ironiza.

• 3 months later...

mie nu imi place.iar la chitara mi se pare cam zero...hai sa zic: zero virgula unu :) dupa el,urmez eu cu zero virgula doi si benson cu zero virgula perioada doi.

Scuze ca am uitat de topicul asta. Bha, daca te stii mai bine ca si Chilian la chitara...fain :) Dar l-ai urmarit vreodata? Ai fost la vreun concert sa vezi ce si cum? Sau numa ai vazut in videoclipul de la termopane cum prindea Sol Major cu degetul 1 liber? Am aratat un concert cu Chilian unor profi de muzica si au zis ca ii merge mana foarte bine si ii meserias.

Apropos, pe 19 Aprilie, are concert. Mai multe pe www.florinchilian.ro

Guest 9_lives_of_innocence

si mie imi place florin chilian. textele melodiilor sunt foarte misto, se vede ca nu canta ca sa se umple de bani...

chiar daca-florin chilian rulz

Guest Sylviu

melodiile mai veki sunt dragute.. iubiiiiiiiiiiiiiiii :) da astea noi cam nasoale :) termopane termopane bla bla bla..

p.s. : kiar manolovici ii face negativele si din cate am inteles intrumentatia asta se cere.. io am ascultat la manolovici "termopane" cu primu negativ, nu se compara.. se pare k era prea rock pt domnii de la casele de productie..

Clar nu canta ca sa se imbogateasca. Acum trebuie sa iasa noul album, in curand. As vrea sa pot merge la concertul din 19 Aprilie...dar cale cam lunga de la Lugoj pana in Bucuresti... Da, ultima melodie este politically-focused, Suflete De Sluga, dar nu toate sunt asa. Am inteles ca multe posturi de radio au primit indicatii de undeva de mai sus un pic sa nu o ruleze. Pacat, e o melodie chiar draguta. Un articol interesant -> http://www.weblog.ro/subiectiv/2005-10-28.html . Apropo, La Multi Ani lui Chilian...ca azi is floriile :)

• 1 month later...

Revin cu un update. Am primit informatii de la Florin Barbu(care ,cum bine zicea Serban, e la bas) cum ca albumul "Zece porunci/Raport despre starea natiunii" e tras la studioul Prosonic cu Raymond Vancu la butoane. Orchestratiile apartin tot celui din urma. Prin urmare dl Manolovici nu are legatura cu ultimul album.

Guest TimeRobber

Chilian ? Sincer mie mi-a placut stilul lui de a canta ,dar cum stateam cu tata la TV- , el mi-a zis ca e un muzicant de 2 bani ...si ne-am cam certat :) ...eeee ...pt 2-3 minute ,ca ne-am impacat dupaia .

• 2 months later...
Guest gabi-mth

Florin Chilian imi pare,fara a-l cunoaste sau ceva de genu,un om cu capul pe umeri care spune ce simte si ce crede.Nu are pretentii,fite,cum ca ar fii un mare chitarist sau ca ar avea o voce asemanatoare lui Placido Domingues(sper ca asa se scrie).El canta o muzica simpla,cu o linie melodica lazy(seaman cu folku,cred:P),care are un inteles bogat si cuprinzator.Muzica lui iti insufla o oarecare bucurie,pt ca auzi ca se poate si mai rau decat atat.Versurile mai tuturor melodiilor parca sunt cantate,rostite in s*ctir si au o oarecare tenta de bascalie.Nu va suparati,stiti cine e textierul lui?Sper sa nu scrie mai sus,n-am avut rabdare sa citesc tot.

Guest unknown_humanoid

Canta frumos, dar pe mine ma enerveaza repetivitatea obsesiva a textelor. :)

Cu toate astea il mai ascult din cand in cand, dar rar.

Edited by unknown_humanoid