Guest Rammy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Care dintre modelul SG si Les Paul e mai bun? Care pot fi diferentele intre ele? Apropo, nu ma incurca in cazu lui Sg mufa unde bag firul la cantat?
Demos Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nu te incurca unde bagi mufa la SG , poti sa-ti cumperi fir cu capat jack de 90 de grade , dar despre ce firma vorbim...Gibson ? sau copii ca aici se schimba lucrurile .
Guest EPSYLON_CURSE Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Care dintre modelul SG si Les Paul e mai bun? Care pot fi diferentele intre ele? Apropo, nu ma incurca in cazu lui Sg mufa unde bag firul la cantat? S-a mai discutat pe forum. Eu am Les Paul acum dar in viitor doresc sa achizitionez un SG. Les Paulul este mai greu, are corpul mai gros pe cand Sgul are corpul mai subtire si mai comod, greutate mai mica. Ca sunet, SGul este mai deschis, mai clar. Pozitia intrarii jack nu te incurca cu nimic, poti lua cablu cu mufa L. Niciunul nu e mai bun ca altul, sunt chitari diferite. conteaza care e mai bun pentru tine.
Guest Rayvann Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Offtopic: Apples and oranges! Some languages use completely different items, such as Serbian "Поредити бабе и жабе" (comparing grandmothers and toads) or Romanian "baba ºi mitraliera" (the grandmother and the machine gun) or "vaca ºi izmenele" (the cow and the longjohns) or "tiganul si carioca"(the gypsy and the marker)...
varu' maftei Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 http://acapella.harmony-central.com/showth...hlight=les+paul
Guest Rammy Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Ma refer la Epiphone, in schimb am inteles idee cu Sg. Dici ar fi mai bine sa aleg Epiphone SG decat Les paul.
Guest Legion Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aceasta discutie e aberanta. Si macar de-ar fi prima oara cand se abereaza pe aceasta tema
Mosh Craciun Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Aceasta discutie e aberanta. Si macar de-ar fi prima oara cand se abereaza pe aceasta tema nici prima si nici ultima oara
Guest Rayvann Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Am o idee: ii lasam sa faca cate posturi dinastea vor, facem repejor un poll: "Care chitara dintre x si y e mai buna pentru [insert name here]?" si noi votam complet la panarama (SG-ul e mai bun pentru ca imi place culoarea rosie etc). Respectivul ne crede pe cuvant, isi cumpara chitara si am incheiat discutia. Fara stres sau mai stiu eu ce. Oricum daca el nu stie care chitara sa aleaga, indiferent ce alegem noi, fix la fel de bine i se va potrivi. Si asa nu stie care-i treaba cu acele modele, daca ii folosesc la ceva, daca i se potrivesc de vreun fel - de parca noi ar trebui sa stim de pe undeva.
Eat_the_Day Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Care dintre modelul SG si Les Paul e mai bun? Care pot fi diferentele intre ele? Apropo, nu ma incurca in cazu lui Sg mufa unde bag firul la cantat? Mufa in nici un caz nu te incurca ...doar in cazul in care esti stangaci si folosesti chitara invers ...alftel nu prea. Nu poti spune ca LP e mai bun decat SG sau invers ...asta tine de preferinte. Cel mai bine pt tine e sa mergi sa probezi ambele modele si sa vezi care iti place mai mult TIE. Foloseste functia de search ...sunt nenumarate forumuri pe net de unde poti afla o gramada de informatii despre ambele modele. Dar inca odata "ce-i in mana nu-i minciuna" bafta
apocalipsa Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 sunt 2 kestii total diferite. cum oare sa fie mai buna una decat cealalta?
Recommended Posts