Doctor X Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 O sa vina vremea cand ele o sa se desparta si atunci tare fericiti o sa mai fiti Pãi sã fii sigur cã așa o sã se întâmple. Pânã la urmã fãtuca de dã cu vocea o sã vrea sã scape de restul, având în vedere cã ea e singura care cântã în trupã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Eu cred doar ca o sa treaca trendul lor in Romania si grosul ascultatorilor o sa se reorienteze (i.e. chestiile de 1 - 2 veri) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 eu sper sa treaca moda cantatului in engleza pt ca pe langa vocile si versurile de rahat tre sa suport si 'da' si 'za' si alte caprioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 stiii ce ma bucura ? ca eu nu trebuie sa le suport , ca nu le ascult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ironside Posted March 30, 2009 Share Posted March 30, 2009 arghh, citeam topicu' asta... si ghici ce a inceput la radio? "dear mama"... melodii rock compuse de un manelist? ciudat. ma indoiesc ca ar sti vreuna din ele sa cinte la instrumentele alea. pentru ca: - daca ar fi stiut, ar fi fost in stare sa-si compuna singure piesele. - daca ar fi stiut n-ar fi sunat live exact ca pe track (in afara de voce). dar, e posibil totusi sa cinte ele. am vazut ca multi au zis ca "ce ciudat tine tipa aia de la chitara degetu' mare". degetu' ala mare il tine asa din cauza ca are mina prea mica si-si lasa chitara sa atirne prea jos. chiar si cu degetu' mare tinut in felu' ala E posibil sa cinte ea. intrebarea mea e: cum dracu' poate sa faca solo-uri cu unghiile alea de 1cm? si tipa aia de cinta cu vocea, vad ca si aia tine o chitara in brate, si cinta cik acorduri in bare. pai bine bine, da' daca dai pe pauza cind ii arata mina pe grif poti sa observi ca la felul in care prinde acordurile i-ar bizii chitara ca toti dracii. iar ceea ce cinta ele nu-i asa de complicat... au citeva acorduri pe care le tot invirt si un solo scurt si simplu. cred ca le-o fi compus careva si le-a aratat lor cum sa le cinte, or whatever... honestly, voi cite fete cunoasteti care: - sa fie din acelasi oras - sa cinte una la chitara, una la bass, una la tobe, una la clape, si inca una si la voce si la chitara simultan - sa scoata un album si un videoclip in mai putin de o luna ? si as mai avea o groaza de argumente impotriva lor, da' tre' sa ies cu ciinele p-afara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts